Propagandan inför valet till Europaparlamentet

Fri förfogande av arbetskraft i alla länder i Europeiska unionen; det är unionens grundläggande lag.

Den gränsöverskridande utvecklingen av kolfyndigheter och gemensam stålbearbetning började med Montanunion. Nationella rivaliteter hade blivit ett hinder för de internationellt organiserade kapitalgrupperna, och den politiska strukturen måste anpassas till ekonomiska krav. De mindre utvecklade och perifera länderna försåg arbetskraften med en viss grundläggande utbildningsnivå och genom arbetskraftsinvandring från de fattigare länderna kunde de monopolistiskt organiserade industrierna alltid få tillgång till en tillräcklig pool av arbetare och lönenivån kunde hållas låg

Arbetet som en vara, liksom andra varor, blev fritt omsättbart i alla anslutna länder; En enorm byråkrati uppstod som uppmärksammade fri tillgänglighet, inklusive EU-domstolen, som ser sin primära uppgift att säkerställa fri rörlighet för varor, inklusive arbetskraft

Eftersom exploateringen av arbetskraft har nått sina gränser och kapitalavkastningen minskar, rekryteras även arbetare från länder utanför Europeiska unionen. De fungerar som konkurrenter på arbetsmarknaden och branschföreträdare talar om behovet av att "dämpa lönenivåerna".

De senaste åren har det rekryterats ett ökande antal krigsflyktingar som faktiskt vill bo och arbeta i sina hemländer. Men USA:s och er NATOs stormaktsambitioner krävde krigen i Afghanistan, Irak, Syrien och Ukraina.

Dessa flyktingar dämpar lönenivån här och oinformerade medborgare är glada över att de kan skicka paket billigt, att hotellpriserna är överkomliga och att maten på restaurangerna fortfarande är överkomlig. Folk föredrar dock att inte lägga märke till att migranter och flyktingar arbetar på minimilöner inom pakettjänster, i hotellbranschen, på restauranger osv.

Och unga akademiker kan rave om det fria resandet genom Europa och de bekantskaper de kan göra på vägen. Men underklassen får bara röra sig genom Europa för att sälja sin arbetskraft.

Politiska grupper som tar upp denna fråga förtalas av de dominerande politiska krafterna som "högerorienterade" och "nazister". Så förbereds fysiska attacker mot politiker.

Men EU-valet kommer sannolikt att visa att allt färre faller för kampanjen.

13 svar på “Propagandan om EU-valet”

 1. Professor Homburg på X (Twitter):

  "Det här är stort: ​​VW-styrelsen ifrågasätter plats D. Även IG Metall, som tidigare stöttat e-ideologin, börjar bli nervös.

  Habeck har en annan hårbotten och kan fira den gröna krympningen.

  Många skriver att VW delvis bär skulden. Hälften av förvaltningsrådet, det viktigaste organet, består dock av fackligt aktiva.

  Och på huvudstadssidan Weil (SPD) och bilmotståndaren J. Hamburg (Gröna). Så majoritetssituationen är strukturellt på tillbakagång.”

 2. "Det beror på att imperiumchefer alltid är medvetna om något som normala människor inte är: att verklig makt kommer från att manipulera berättelserna – berättelser – som människor berättar för sig själva om sin verklighet.

  De vet att människan är en berättare vars inre liv vanligtvis domineras av mentala berättelser om händelser; så om du kan kontrollera dessa berättelser, kan du kontrollera människorna.

  De vet att makt ligger i att kontrollera vad som händer, men den verkliga makten ligger i att kontrollera vad människor tycker om vad som händer.

  De vet att den som kontrollerar berättelsen kontrollerar världen.

  Detta är vad som händer med all mainstream mediapropaganda, Silicon Valley-algoritmmanipulation, plutokratfinansierade tankesmedjor och mainstreamkulturtillverkning i New York och Hollywood. Några smarta manipulatörer har förstått att man kan kontrollera ett samhälle genom att kontrollera dess dominerande berättelser.

  Våra makthavare tänker inte som vanliga människor tänker om saker och ting. De tänker inte på att göra rätt eller agera på ett sätt som gynnar alla. De tänker inte i termer av sanning och ärlighet eller bristen därav. Allt de tänker på är vilka historier människor berättar för varandra och hur dessa historier kan ändras för att gynna det imperium de leder.

  Empirechefer – och mycket manipulativa människor i allmänhet – använder inte språket som vanliga människor använder det. Normala människor använder språket för att umgås och kommunicera, medan manipulatorer bara använder det för att få ut saker de vill ha ur människor och för att utöva kontroll över dem. De gör detta genom att arbeta för att kontrollera människors berättelser om deras materiella verklighet.

  Det är därför när Romney och Blinken pratar med varandra om varför människor är så arga på Israel, faller det dem aldrig in att diskutera hur Israels offentliga image blir fläckigt av dess egna handlingar, eller att antyda att det skulle kunna förbättra den bilden genom att helt enkelt sluta bete sig på monstruösa sätt. Allt de pratar om är "berättelsen" om vad Israel gör, och hur människors förmåga att dela idéer och information med varandra online gör den berättelsen svårare att kontrollera.

  Så medan vanliga människor ser blodsutgjutelsen och skräcken i Gaza och skriker till fullo för att det ska sluta, hör våra härskare oss och tänker: "Åh nej, vi måste hitta ett sätt att få dem att köpa in sig i den här berättelsen och få dem att köpa in sig i det, få dig att tro något annat."

  https://uncutnews.ch/die-manager-des-imperiums-erklaeren-warum-ihnen-die-neue-protestbewegung-angst-macht/

 3. ”Döden av den 16-åriga gymnasieeleven Mia Sophie Lietke chockade regionen och den tyska idrottsvärlden. Schwabiska gymnastikförbundet meddelade i november förra året att den unga idrottaren hade "dött mycket plötsligt och oväntat". Dödsorsaken är nu fastställd.

  "Enligt rapporten från institutionen som utförde obduktionen avslöjade obduktionen att dödsorsaken var en bilateral lungartäremboli, som ledde till akut höger hjärtsvikt", säger medicinsk chef för universitetssjukhuset i Tübingen, Andreas M. Nieß. Detta rapporterar SWR. Nieß citeras vidare: "En tydlig orsak till denna händelse kunde inte bevisas."(...)

  Vaccinerade Mia Sophie Lietke mot Corona?

  Coronavaccinationen kan också resultera i en lungemboli. Så här säger Helios, ett av de största hälsovårdsföretagen och klinikoperatörerna i Tyskland, angående biverkningar av coronavaccinationen: "De vanligaste komplikationerna hittills inkluderar andningssvårigheter och störningar, hjärtarytmier, inflammation i hjärtmuskeln (myokardit) eller lungemboli."

  Enligt Helios förekommer biverkningar med alla fem covid-19-vaccinationerna – men med olika frekvens. Cerebral sinusventrombos var den vanligaste med AstraZeneca-vaccinet, med 2 fall per 100.000 2021 vaccinationer, varför vaccinet inte längre har använts i Tyskland sedan slutet av november XNUMX."

  Vidarebefordrat från Kulturstudio. tv

 4. – Kardiologen påpekar att coronavaccinationen stör balansen mellan det sympatiska och det parasympatiska nervsystemet.

  "Detta har aldrig hänt före införandet av vacciner," betonar McCullough. Maktlösa nyhetsuppläsare är bara toppen av isberget. Detta händer hela tiden i hans praktik. ”Den ena patienten efter den andra kollapsar. Det här är vaccinet. Det är inte ett hjärtstopp. Vi uteslöt myokardit. Det kallas POTS och det är fruktansvärt."

  https://uncutnews.ch/kardiologe-erklaert-in-2-minuten-warum-nachrichtensprecher-zusammenbrechen/

 5. "Valet av det nya Europaparlamentet kommer att äga rum den 6-9 juni, beroende på medlemsstat. Parlamentarikerna kommer att ha mycket begränsade befogenheter: de kommer att rösta om de lagar som utarbetats av kommissionen. Sedan starten har det bara varit Natos transmissionsrem i de europeiska institutionerna. Kommissionen förlitar sig på både stats- och regeringschefernas råd och europeiska arbetsgivare (BusinessEurope). Parlamentariker har också befogenhet att anta resolutioner, så att de kan uttrycka sina åsikter med enkel majoritet utan att någon läser eller följer upp dem. Eftersom den nuvarande majoriteten är atlantistisk, antar alla dessa åsikter tonen i Natos propaganda.”

  https://www.voltairenet.org/article220868.html

 6. ”Sedan införandet av vaccinet 2021 har antalet manliga reproduktionssjukdomar ökat dramatiskt, med antalet orkiter (inflammation i testiklarna) mer än fördubblats, medan manlig infertilitet i form av lågt eller frånvarande spermieantal har mer än fördubblats.

  Inflammatoriska sjukdomar i de kvinnliga fortplantningsorganen ökade också med mer än det dubbla, menstruationsrubbningar med mer än det dubbla, diagnoser av klimakteriet och postmenopausala blödningar med mer än två och en halv gånger, "andra" sjukdomar i de kvinnliga könsorganen med mer än två och en halv gånger, missfall med mer än så Dubbla och ofullständiga missfall mer än fördubblades.

  "Det var förutsägbart," sa Trozzi. "Det är verkligen brottsligt att College of Physicians and Surgeons, det federala hälsoministeriet och de provinsiella hälsoministerierna var fullständigt försumliga eller inkompetenta när de inte utfärdade en varning utan skanderade "säkert och effektivt" och till och med hade och har fräckheten att ropa ut de goda läkarna, Att spåra sjuksköterskor och forskare som vidtog åtgärder för att överbrygga klyftan, varna och skydda befolkningen. "

  https://uncutnews.ch/exklusiv-dr-trozzi-fuehrt-den-anstieg-der-reproduktionskrankheiten-in-ontario-auf-die-einfuehrung-des-covid-impfstoffs-zurueck/

 7. "Anfallen varade längre än fem minuter och inträffade flera gånger om dagen, ibland mer än tio gånger eller mer. Hjärnskada upptäcktes på EEG hos spädbarn och små barn injicerade med mRNA-nanopartiklar.

  "Detta var massmord på spädbarn och småbarn under sken av en klinisk prövning," sa Kingston.

  En undergrupp bestod av 344 spädbarn. Spädbarnen fick tre Pfizer-vaccinationer under 11 veckor.

  Endast 3 spädbarn (mindre än 1 procent) nådde slutet av studien. "Pfizers mRNA-injektioner är inte säkra för spädbarn. "De är dödliga", betonade Kingston.

  https://uncutnews.ch/pfizer-testete-den-mrna-impfstoff-an-344-saeuglingen-und-kam-zu-folgendem-ergebnis/

 8. Prof. Stefan Homburg på Twitter:
  "Alla lögner från Fauci, Daszak, Baric och Drosten var förgäves: I Wuhan gjordes virus på konstgjord väg farligare med amerikanska skattepengar (GoF). Man kan också kalla det biovapenforskning.”

 9. https://tkp.at/2024/05/18/eu-kommission-gegen-geert-wilders-geplanten-ausstieg-aus-migrationspakt/

  "Den nya EU:s migrationspakt "måste implementeras av alla medlemsländer och kommissionen kommer att se till att så är fallet", sade en talesman för kommissionen som svar på den nederländske konservative Geert Wilders planer på att dra sig ur pakten.

  Ledaren för partiet för frihet (PVV), det största partiet i det holländska parlamentet, Geert Wilders, meddelade på torsdagen i Haag att den nya högerregeringen, som fyra koalitionspartner kommit överens om, skulle försöka forma landet på asyl- och migrationsfrågor ur Bryssels grepp."

 10. "Från dess påstådda konstitutions synvinkel har Europeiska unionen därför ingen legitimitet. Det är därför fullt förståeligt att en politisk enhet utan en legitim konstitution inte kan göra sin egen politik. Den enda sken av enhet kommer när Europa agerar som en vasall av USA och deltar i krig som inte på något sätt motsvarar gemensamma intressen, än mindre till folkviljan. Europeiska unionen fungerar nu som en gren av Nato (som i sig är ett militärt avtal mellan stater).

  Därför kan man säga, inte alltför ironiskt efter formeln som Marx använde för kommunismen, att idén om en europeisk konstituerande makt är det spöke som svävar över Europa idag och som ingen vågar trolla fram idag. Men bara en sådan konstituerande makt skulle kunna återställa legitimitet och verklighet för de europeiska institutionerna, som – om en bedragare enligt ordboken är någon som tvingar andra att tro på saker som inte är sanna och att agera utifrån den godtrogenheten” – är för närvarande inget annat som en bedragare.

  En annan idé om Europa kommer bara att vara möjlig när vi har rensat fältet från detta bedrägeri. För att säga det utan blyghet eller förbehåll: Om vi ​​verkligen vill tänka på ett politiskt Europa, är det första vi måste göra att få Europeiska unionen ur vägen - eller åtminstone vara beredda på det ögonblick då, det verkar, är på väg att kollapsa väntar.”

  https://tkp.at/2024/05/23/europa-oder-hochstapelei/

Schreibe einen Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med * märkt