Sidotänkande 234- Bochum

Tal på Dr. Ruer Square den 25.05.24, XNUMX maj

Jag skulle gärna tala på Dr Ruer Square idag. Dr. Ruer, som var jude, var borgmästare i denna stad 1933 och drevs till sin död av nazisterna. Genom detta namngivning upplever han lite rehabilitering.

Jag hanterar vaccinskador varje dag i min praktik. Termen vaccinskada är faktiskt inte lämplig eftersom Covid-injektionerna inte var vaccinationer. En vätska injicerades som är mycket giftig.

 • Ibland tappade människor döda på vägen hem,
 • några fick anfall direkt efter injektionen,
 • och andra ramlade omkull under fysisk träning eftersom deras hjärta stannade. Redan nu hör vi fortfarande om dessa fall och ingen vet om effekterna av gifterna kommer att upphöra under vår livstid. Hur som helst är livslängden begränsad, mer begränsad än utan injektionen.  

Många människor lider av olidlig klåda. Många har fått organskador och är magra. Hjärtattacker och stroke har ökat.  

 • Tyvärr blir cancerfall nu vanligare. Dessa är ofta sällsynta cancertyper som knappast var kända tidigare. Eftersom läkare inte har någon erfarenhet av orsaken till sjukdomen försenas diagnosen och denna regering gör allt för att göra diagnosen svårare. De uppfann post-Covid-syndromet. I själva verket är det post-vac syndrom, det vill säga skador som uppstår efter injektionerna

Att de vaccinerade nu ständigt är förkylda är det minsta.

 • Men permanenta organskador uppstår, hjärnskador, inte bara cerebral ventrombos, utan även minnesförlust, så kallad hjärndimma, hjärtinfarkt och stroke,
 • bukspottkörteln hos barn är skadad. Du kommer aldrig bli frisk igen.
 • Toxin spikeproteinet sätter sig i många människors hjärtan. Vid något tillfälle ramlar de plötsligt och oväntat omkull. Ibland kan de räddas, i många fall dör de.  

Gifterna ackumuleras också i könsorganen hos både män och kvinnor. Födelsetalen har sjunkit dramatiskt.

 • Hur blev de unga paren här som ville skaffa barn lurade?
 • Hur blev de gamla som fick injektionerna under täckmantel av vård och nu var på väg att dö lurade på sina sista levnadsår?

Och regeringen som satte igång allt detta sitter fortfarande vid rodret. Dessa personer hörde hemma i rätten och fick livstidsstraff följt av förebyggande frihetsberövande, vilket jag föreställde mig för den så kallade hälsoministern och andra.

 • Istället måste de vaccinerade offren stämma för erkännande och avvisas.
 • Och rättegångar över masker pågår fortfarande i hela Nordrhein-Westfalen. Wüst kan inte få nog av det och vill visa vilken tuff hund han är; samtidigt kan han visas när han skjuter vagnen; Pressorgan som WAZ rapporterar gärna om gården. Inrikesminister Reul presenteras flera gånger om hur han agerar mot barnmisshandlare och på karnevalen i Aachen används folkfesten för regeringspropaganda; Klimatpratet fungerar som bakgrundsmusik och håller folk på tårna

Wüst låter alla offentliga åklagare i Nordrhein-Westfalen genomföra maskrättegångar det handlar om regeringens auktoritet, att kunna kräva underkastelse till en meningslös förordning visar regeringens styrka för dessa människor. Och de som inte följer det kommer inte att befordras, inte få några subventioner, sparkas, uppträdaförbud eller dras till domstol.

Hela Nordrhein-Westfalen täcks av stämningar, inte på grund av brott, utan på grund av maskmotstånd.

 • Rättegångarna ökar inte bara i Düsseldorf, Mühlheim, Essen, Bochum, Hamm, Dortmund, Iserlohn, Herford, Bielefeld och Köln.
 • I vissa fall blir åklagarmyndigheten för upptagen och skickar bara ut straffförelägganden. En brottmålsrättegång inleds dock ofta direkt. Statsministerns statskansli samordnar det rättsliga åtalet och övervakar det med procedurknep.

Och dessa människor som orsakade denna otaliga skada sitter fortfarande i regeringen. De borde egentligen behöva svara i domstol, men istället får offren för injektionerna kämpa för ersättning. De blir bryskt avvisade och till och med hånade. Gärningsmannen är hela den politiska klassen, inte bara högt uppsatta politiska tjänstemän, utan även myndighetschefer och chefredaktörer.

Men läkare som tog hand om sina patienter släpas inför domstol och möter förnedrande behandling:

 • Läkaren Heinrich Habig leddes till en början in i rättssalen handfängslad
 • och i Chemnitz finns – läkaren Dr. Witzschel i rätten och måste bära fotledsarmband. Något sådant gjordes på medeltiden, men vi behöver inte gå tillbaka så långt: för 80 år sedan fanns en viss herr Freisler; Denna domare lät de anklagade för motstånd mot nazistregimen paradera i trasor för att ytterligare förödmjuka dem.

Vi skulle behöva en omvärdering som efter andra världskriget, men den här gången måste den bli mer grundlig. Adenauer anställde Globke, författaren till de nazistiska raslagarna, som statssekreterare och Merkel använde RKI:s president Wieler för sin Corona-kampanj. Domstolarna skulle behöva avgöra hur stor skuld dessa människor har för de monstruösa brotten. Den politiska domen har länge varit uttalad.

Alliansen mot högern vill demonstrera här nästa lördag med människor som dessa.

 • Killar, inser ni inte hur ni utsätts för övergrepp? Vill du demonstrera tillsammans med kumpaner till folkmordsfolket i Palestina? Med människorna som levererar vapen överallt och vill beväpna Tyskland och förbereda det för krig?
 • Om du är helt omedveten om historien så vet du inte att nazisterna också ska ha skjutit tillbaka och nu spelar trafikljuskoalitionens nynazister i Berlin samma spel.
 • Gå inte på regeringsdemonstrationen, gå med oss.
RKI oredigerat

19 svar på “Lateral Thinking 234- Bochum”

 1. Ernst Wolff:
  "Vår tids trend: att vara emot högern och inte inse att den nya fascismen kommer i vänsterskrud och regnbågens färger."

  citerad från "Democratic Resistance" nr: 175

 2. https://tkp.at/2024/05/26/top-golfer-grayson-murray-stirbt-ploetzlich-im-alter-von-30-jahren/

  "Det finns tydliga likheter med dödsfallen för många andra idrottare och andra unga människor som har inträffat "plötsligt och oväntat" sedan omkring 2021/2022. Nyligen hade vi fallet med två bankirer, 25 och 35, som vaccinerades i den amerikanska militären.

  När den ökade förekomsten av hjärtskador till följd av vaccination erkändes och diskuterades 2021, hävdade WHO och hälsomyndigheter att skadorna och skadorna var lätta att bota. Kardiologer som Dr. Peter McCullough, Dr. Aseem Malhotra och patologer som Dr. Arne Burkhardt och Dr. Walter Lang, påpekade då att ärr på hjärtat helt enkelt inte försvinner och kan leda till denna typ av död. Spikeproteiner har hittats i hjärtvävnaden hos avlidna personer vid obduktioner, även långt efter den senaste vaccinationen.

  Den fortsatta minskningen av medellivslängden, särskilt i länder med höga vaccinationsfrekvenser, är ytterligare bevis på de pågående skador som orsakas av WHO:s och EU:s vaccinationskampanj.”

 3. ”Ärkebiskop Viganò, den hårdaste kritikern inom den romersk-katolska kyrkan, talar i sin pingstpredikan om Vatikanens världsliga förförelser.

  Det finns inte många oliktänkande röster inom den katolska kyrkan när det kommer till den dominerande agendan. Detta beror förmodligen också på att Vatikanen slöt en pakt för "inkluderande kapitalism" med "sekulära makter", västerländskt storkapital, i december 2020.

  https://tkp.at/2024/05/27/pfingstpredigt-von-erzbischof-vigano-freimaurer-und-falsche-hirten/

 4. https://tkp.at/2024/05/28/sieben-vorhersagen-fuer-die-naechste-pandemie/

  "Knightleys sju "officiella" förutsägelser:

  – Det kommer inte att utlösas före de stora valen i år eftersom de vill ha nya politiska ansikten som inte är befläckade av Covid.
  – Det kommer troligen att vara fågelinfluensa eller annan luftvägssjukdom som inträffar på vintern för att avbryta den faktiska influensasäsongen igen
  – Den valda sjukdomen kommer att passa in i en eller flera redan existerande agenda(er) – antingen med inverkan på mat eller med en påtvingad koppling till "klimatförändringar", eller bådadera
  – De kommer att röra sig snabbare och producera "vacciner" inom 100 dagar för att hindra människor från att genomskåda bedrägeriet som de gjorde med Covid.
  – De kommer att försöka undvika lockdowns, men använda dem som ett hot för att upprätthålla vaccinationskraven mer strikt
  – De kommer att slå ner på "falsk och desinformation" innan de lanserar den nya berättelsen.
  – Nästa pandemi kommer att ha en multipolär aspekt för att etablera en falsk binär.

 5. "Baserat på överdödligheten för 2021, 2022 och 2023 fall som de beräknade i King County för 75, 111 och 147, beräknar författarna den USA-omfattande omfattningen av dödsfall till följd av hjärtstopp orsakat av mo(r)d-RNA COVID -19 skott orsakades och anländer

  10.990 2021 överskjutande dödsfall från hjärtstillestånd för XNUMX;
  16.280 2022 överskjutande dödsfall från hjärtstillestånd för XNUMX;
  21.970 2023 överskjutande dödsfall från hjärtstillestånd för XNUMX;

  Vi replikerade författarnas metod med data för Tyskland och kom till cirka 9.500 2021 dödsfall orsakade av hjärtstopp efter COVID-2022 mo(r)d-RNA-skott 2023, 19 och XNUMX:

  2.072 2021 dödsfall i Tyskland på grund av hjärtstopp XNUMX;
  3.180 2022 dödsfall i Tyskland på grund av hjärtstopp XNUMX;
  4.154 2023 dödsfall i Tyskland på grund av hjärtstopp XNUMX;

  Samma människor som kan rasa i flera dagar om låtar som de anser vara rasistiska kan inte öppna sina munnar när de står inför de många dödsfall som lämnats av det medicinska ingripandet som de distribuerar och främjar och ofta upprätthåller.

  Du måste omdefiniera förakt mot denna bakgrund.”

  https://sciencefiles.org/2024/05/29/rund-9-500-ueberschusstote-durch-herzstillstand-als-ergebnis-der-mord-rna-covid-19-shots-in-deutschland/

 6. ”Det är känt att upprepade covid-19-vaccinationer kan ha allvarliga biverkningar. Dessa inkluderar ökad dödlighet, stigande infektionsfrekvens, aggressiva cancerformer, infertilitet, missfall, förlamning, autoimmun sköldkörtelsjukdom, svår huvudvärk och kramper. De innehåller också en hög koncentration av DNA-föroreningar som kan ha mutagena effekter och permanent förändra de vaccinerades och deras avkommas DNA.

  https://uncutnews.ch/studie-zeigt-drastischen-anstieg-der-todesfaelle-nach-covid-impfung-um-1-236/

 7. "Det faktum att det inte finns några bevis för att sprayblandningarna med COVID-19 skyddar mot infektion med och överföring av SARS-CoV-2 återspeglas också i protokollet den 30 december 2020: Maskkravet måste upprätthållas, står det igen, eftersom det fortfarande finns risk för överföring – även efter vaccination.

  Efter att massvaccinationsexperimentet började fick kristeamet de första irriterande rapporterna, till exempel att vaccinerade personer hade testat positivt för SARS-CoV-2.”

  https://sciencefiles.org/2024/05/30/covid-19-impfzwang-betrug-von-anfang-an-die-krisenstabprotokolle-des-robert-koch-instituts/

 8. "I den här korta tråden har vi dock flera viktiga insikter från läkare och andra om hur blodpropparna växer i hemlighet innan de dödar sina intet ont anande offer.

  Först, radiologen Dr. Phillip Triantos pratar med Daniel Horowitz, seniorredaktör för The Blaze, ultraljudsbilder av vad han tror är de vita fibrösa propparna som bildas i blodkärlen hos (fortfarande levande) COVID-vaccinerade människor.

  Den första trion av ultraljudsbilder som Triantos presenterar visar en man som "genetiskt vaccinerades tre gånger" och som utvecklade vad Triantos tror är en av de vita, fibrösa propparna. Radiologen konstaterar att mannen injicerades 2022 och att 2024 blev blodproppen "lite större... [och] lite längre." Han noterar att blodproppen växte "tyst" i lumen (håligheten i ett blodkärl).

  Därefter visar Triantos en annan patient som har en "lång, trådliknande propp" i ett av sina blodkärl."

  https://uncutnews.ch/lumen-streamers-gummiartige-gerinnsel-und-das-phaenomen-des-ploetzlichen-todes/

 9. ”Vaknandet har påverkat alla vänsterliberala systempartier och till och med mest CDU och delvis även CSU och FDP. De partierna förstod helt enkelt att wokismen är lika mycket en del av dagens maktutövning som den kristna tron ​​var på medeltiden. Och här är vi.
  Konstruktionen "(säker) högerextremist"

  När det gäller marscher eller aktioner mot högern så klargörs det aldrig vad som ska vara höger- eller högerextremistiskt.

  Känslor kan avgöra det i varje enskilt fall: du säger 'höger' men menar 'högerextremist' och tänker 'nazist'.

  Denna vaghet i namnet är typisk för wokism. Deduktion ersätts med association: det spelar ingen roll att något är konsekvent, utan det som räknas är känslan som verkar förknippas med ett begrepp. Enligt grundlagsskyddsämbetet kommer i fallet med AfD-ledamoten Björn Höcke en extremistisk ståndpunkt genom språkstilen. Höckes kritik av otillräcklig rättssäkerhet tjänar som bevis för grundlagsskyddsämbetet att han vill avskaffa rättssäkerheten. I fallet med AfD, en "offentlig kampanj" av partiet syftade till att framställa statliga åtgärder som illegitima och att legitimera allmänhetens motstånd.

  Den som kritiserar de styrande politikerna för att de inte gör rättvisa åt demokratiska principer kommer under misstanke för att vilja kasta dessa principer överbord (nius.de).

  Detta syftar på Thüringen; I Sachsen-Anhalt omtolkas även kritik mot odemokratiska förhållanden som kritik mot demokrati. Och i Sachsen ses partiets kritik av Corona-åtgärder som "agitation mot den grundläggande politiska ordningen" eftersom statliga institutioner och deras företrädare har "upprepade gånger offentligt förtalats och hållits i förakt". Med denna absurda ologiskhet skulle Sahra Wagenknecht också behöva betraktas som en högerextremist eftersom hon beskrev trafikljuset som den dummaste regeringen i Europa – även om det fortfarande var artigt uttryckt.

  De skäl som statsmakterna anför för grundlagsskyddet förenas av att de inte skiljer på kritik mot statliga institutioner, företrädare för dessa institutioner och själva det demokratiska systemet. Att skilja regering och stat från varandra är dock en av grunderna för den rättsliga staten (nius.de).

  AfD:s antikonstitutionella hållning är en lögn: AfD var och är faktiskt ett helt normalt parti ur det konservativa spektrumet – till och med Richard David Precht konstaterar det. Inte ens i andra instans behövde Konstitutionen för skydd av grundlagen lägga fram några bevis för sina upprörande påståenden – så även detta var en rent politiskt motiverad händelse som är oförenlig med rättsstatsprincipen.

  Konstitutionens huvuduppgift verkar nu vara att förfölja kritiska medborgare med hjälp av påhittade inbillade anklagelser som ”delegitimisering av staten”. Ingen individ kan delegitimera staten, bara regeringen och dess institut och myndigheter kan delegitimera sig själva genom att bryta mot grundlagen och medborgarnas vilja. Dessutom är hån varje medborgares rättighet – ur ett konstitutionellt perspektiv. Egentligen måste lagspråket vara exakt och entydigt.

  Enligt egen utsago har Federal Office for the Protection of the Constitution till uppgift att bekämpa extremism (sic!) och terrorism och ge ett bidrag till säkerheten och fredlig samexistens för alla människor i Tyskland. Den uppmanar: "Stöd oss ​​och kontakta oss konfidentiellt om […] du observerar att människor i din omgivning radikaliseras." Det finns en öppen vädjan till den tyska fördömelsens last. Ulrike Guérot har upprepade gånger varnat för att uppsägning kan bli en medborgerlig plikt.

  I allmänhet har 'högerextremist' blivit utbränd av de olika missbruken - i förhållande till båda delarna av ordet. Vänsterextremism är också föremål för missbruk, eftersom våldsamma Antifa-grupper på fullaste allvar officiellt klassificeras som "vänsterextremister" på grund av deras vulgära, antikapitalistiska ordförråd. "Men de är terroristgrupper som kämpar på nyhögern som ofta agerar i regeringens intresse och som därför sällan åtalas av polisen och lagligen åtalas."

  https://tkp.at/2024/05/31/menschenrechte-statt-rechte-menschen-teil-iii-ein-verein-erklaert-sich/

 10. ”När officiella vakthundar över statistiska data förvandlar dem till artefakter, skapar föränderliga referenser, uppfinner ad hoc-beräkningsmetoder för att dölja eller tona ner uppenbara slutsatser från data, då blir det tydligt att de slutsatser som måste dras är politiskt oönskade och tabubelagda. Regeringen i bakgrunden känner till situationen och dess orsak. Statistik över levande födslar avslöjar en abrupt minskning av antalet födslar för 2022, som kommer att förvärras under de första månaderna av följande år."

  https://tkp.at/2024/01/09/verstorben-nicht-geboren-die-statistik-verdorben-teil-i-professionelle-datenverschleierung/

 11. ”Ett nytt virus är inget nytt

  Fält Virologi anses vara ett av de definitiva referensverken inom virologiområdet, som täcker virusbiologi såväl som replikation och medicinska aspekter av vissa virusfamiljer. Författad av Masters och Perlman, kapitel 28 i volym 1 av denna bok ger några fascinerande insikter i vår kunskap om coronavirus som tros infektera människor, inklusive:

  HCoV-NL63 och HCoV-HKU1 upptäcktes först nyligen, i post-SARS-eran (2002), även om båda virusen är utbredda över hela världen och har cirkulerat under lång tid.

  Fyra kända coronavirus – HCoV-OC43, HCoV-229E, HCoV-NL63 och HCoV-HKU1 – är endemiska i mänskliga populationer. De två första virusen tros orsaka upp till 30 % av alla övre luftvägsinfektioner.

  HCoV-NL63 och HCoV-HKU1 förekommer över hela världen och orsakar upp till 10 % av alla luftvägsinfektioner.

  Initiala rapporter efter "upptäckten" av HCoV-NL63 antydde att HCoV-NL63 var associerad med allvarlig luftvägssjukdom; efterföljande populationsbaserade studier visade dock att de flesta patienter utvecklade mild sjukdom, liknande de som infekterades med HCoV-229E eller HCoV-OC43.

  Coronaviruset HECV-4408 upptäcktes första gången i Tyskland 1988 och är associerat med akut diarré hos människor; det är (troligen) relaterat till bovina coronavirus. Litteraturen om detta virus är dock extremt sparsam och det verkar inte finnas något aktivt forskningsintresse för detta virus.

  Dessa fakta, som var kända fram till 2019, plockas nu tack och lov tillbaka från centrum av plandemin av Neil och Engler.

  Du märker då:

  "Men när det kommer till ursprunget till SARS-CoV-2 står vi inför ett val mellan två konkurrerande historier: antingen var det produkten av en laboratorieläcka eller så uppstod det genom zoonotisk överföring från djur till människor, och i båda fallen detta inträffade kort innan hans första upptäckt. Den tredje möjligheten – en redan existerande endemisk – diskuteras sällan. En analogi till denna situation skulle vara att slå på det högupplösta Hubble-teleskopet och förklara att de nyupptäckta exoplaneterna (planeter som kretsar runt andra stjärnor än vår sol) bildades vid eller strax innan teleskopet slogs på, snarare än att anta att de hade varit där i evigheter."

  Om du läser det interna RKI-protokollet som har stämts finner vi den tredje möjligheten helt bekräftad. Vi vet också från läckta uppgifter från det israeliska hälsoministeriet att "masker ansågs nödvändiga av pedagogiska och psykologiska skäl." Visst, masker var den synliga och ständiga påminnelsen om att vi har en pandemi.

  I slutet av sin briljanta och detaljerade analys drar Neil och Engler följande slutsatser:

  Viruset som har blivit känt som SARS-CoV-2 verkar inte vara så nytt när det ses från olika perspektiv. Påståenden om att något nytt dök upp under 2019 - vare sig det är genom experiment med funktionsförstärkning eller inte - verkar vara grundlösa.

  För det första verkar det bara vara ytterligare ett coronavirus, med minst åtta andra liknande virus som har upptäckts sedan 1980-talet. Dessutom tycks dödligheten hos det senaste tillskottet till samlingen följa en liknande bana som de andras - överskattas kort efter upptäckten, för att senare nedgraderas. Tillskrivning av dödlighet till virus lider av felet med en enda orsak – det antar att närvaron av viruset är tillräcklig för att förklara död och sjukdom oberoende av samsjukligheter och de medicinska behandlingar som används (eller inte används). De kliniska egenskaperna hos de sjukdomar som är förknippade med SARS-CoV-2 tycks också skilja sig lite från de hos andra coronavirus och andra virus, som i alla fall ofta förekommer som samtidiga infektioner.

  För det andra, vid närmare granskning, verkar de mycket omtalade "speciella" strukturella egenskaperna hos SARS-CoV-2 inte så ovanliga. Liknande egenskaper har också hittats i andra till synes oansenliga virus. Till och med gp120 HIV-inläggen kan komma varifrån än denna sekvens förekommer i naturen och hos människor.

  För det tredje är komplexiteten i förhållandet mellan genotyp och fenotyp för stor och för lite känd för att viruss patogenicitet någonsin ska kunna uppnås tillförlitligt genom målinriktad ingenjörskonst. På grund av "dimensionalitetens förbannelse" kunde bara tidsskalan för naturlig evolution tillhandahålla den tid och det utrymme som krävs för detta. En genomgång av experimenten med så kallade gain-of-function och förlust av funktion tyder inte på att mycket praktiska och/eller relevanta framsteg har gjorts för att övervinna detta oöverstigliga hinder.

  För det fjärde kan det inte uteslutas att SARS-CoV-2 har varit endemisk under lång tid - men hittills obemärkt - i olika djurreservoarer vid olika tidpunkter. De inneboende begränsningarna av tillförlitligheten hos fylogenetiska analyser och antikroppstester gör att vi, för att uttrycka det med Poppers ord, har en obevisbar hypotes att viruset eller dess varianter var endemiska och har varit det under en okänd tidsperiod.

  För det femte verkar det som att skapandet av kloner med hjälp av genetiskt material har varit och har varit allmän praxis över hela världen under en tid. Med tanke på ovanstående verkar skapandet och spridningen av sådana kloner vara en mycket mer trolig förklaring till den snabba spridningen av en viss sekvens runt om i världen än den naturliga spridningen av en ny patogen från en klass av virus som är kända för att vara mycket föränderliga.

  Med tanke på ovanstående skulle vi föreslå att "Funktionsvinst" bör hänvisas till som "Anspråk på funktion".

  Vi har därför fyra konkurrerande hypoteser som kan förklara den virala "signalen": (i) en redan existerande zoonotisk endemisk; (ii) en naturlig zoonotisk handling som gav upphov till viruset spontant vid rätt tidpunkt och på rätt plats i Wuhan; (iii) en laboratorieläcka som förstärks av funktion; eller (iv) den (avsiktliga?) spridningen av icke-infektiösa kloner som genererar en global viral signal. Med tanke på resultaten av vår analys anser vi att de tillgängliga virologiska och epidemiologiska bevisen inte tillräckligt stöder varken laboratorieläckageteorin eller våtmarknadsteorin för virusets ursprung.

  Sammanfattningsvis är det ovanstående inte avsett att vara en ursäkt för bristerna i virologi (som tycks ha tappat vägen under de senaste decennierna), och inte heller ett erkännande av forskning om funktionsvinster. Mycket av forskningen på detta område verkar varken vara etisk eller användbar, och även om vi inte tror att forskare kan skapa virus med pandemipotential, är det möjligt, till och med troligt, att sådana experiment utgör faror lokalt (men inte globalt). Dessutom, som vi har sett, bidrar den ständiga jakten på virala sekvenser och den frenetiska analysen av de som anses vara nya till att lägga grunden för en ständigt rädd mänsklighet och bemyndigar dem som presenterar världen med "pandemiberedskap". med alla dess kontrollmekanismer och tillhörande förlust av friheter.”

  https://tkp.at/2024/05/31/corona-ursprung-lange-vorhanden-oder-neuartig-oder-gain-claim-of-function/

 12. Haraguchi delade sedan med sig av en mycket personlig berättelse om sina egna hälsoproblem. Efter en vaccination blev han allvarligt sjuk, inklusive en snabbt utvecklande cancerform. "Den här gången förra året hade jag inga ögonbryn eller hår. Två av de tre förmodade vaccinationerna jag fick var dödliga”, sa han. Denna ärliga beskrivning av hans kamp mot cancer, som åtföljdes av betydande fysiska förändringar som håravfall, slog an hos publiken. Han berättade om en incident i statens lagstiftande församling där hans utseende blev en distraktion och en talare fokuserade mer på sin peruk än på själva frågan.

  När samtalet fortsatte meddelade Haraguchi att han inte var den enda medlemmen av det japanska nationella rådet som led av vaccinskador. Han nämnde att tre av hans kollegor var allvarligt drabbade och att några till och med måste läggas in på sjukhus. "De är förkrossade, några är på sjukhus. Men de pratar inte om det, säger han. Denna uppenbarelse riktar strålkastarljuset på ett större problem: offentliga personers motvilja eller oförmåga att tala öppet om sina personliga hälsoproblem.

  Haraguchi talade särskilt passionerat om försök att tysta dem som ifrågasätter nuvarande regeringspolitik och handlingar.”

  https://uncutnews.ch/impfschaeden-und-covid-massnahmen-japans-ehemaliger-innen-und-kommunikationsminister-entschuldigt-sich/

 13. "Och det är precis vad en ansvarig forskare vid RKI, som var i besittning av dessa uppgifter, borde ha gjort enligt vår mening. Och skulle ha sett: Endast 13,5 % av alla som kom i kontakt med SARS-CoV-2 i vid bemärkelse, som luktade på det eller gick förbi det, eller åtminstone blev misstänksamma med ett PCR-test, är faktiskt kliniskt immunologiskt påverkade till påverkas. Det skulle ha funnits all anledning att ge allt klart och stoppa PCR-testningen.

  Uppmärksammade RKI kanske detta i början av 2021? Vi vet det inte. Hur som helst, nu vet vi:

  PCR-testerna var falskt positiva hos 86,5 % av alla som testade positivt och åtgärder som infördes utifrån dessa tester hade ingen vetenskaplig grund.

  Och något annat sticker ut från dessa uppgifter:

  Vaccinationskampanjen lämnar inga spår i uppgifterna.

  Vaccinationskampanjen startades i slutet av 2020 för att öka befolkningens immunitet mot detta SARS-CoV-2-virus. Eftersom IgG-data endast var tillgängliga fram till vecka 20 2021, men PCR-testdata var tillgängliga för hela perioden, borde det faktiskt ha skett en signifikant förändring i immunitet på grund av att kurvorna för IgG- och PCR-positiva avviker signifikant någon gång och förändras utvecklas i motsatta riktningar eller annorlunda. Det är precis vad de inte gör. Snarare ligger de väldigt nära varandra (jämför de turkosa och gula kurvorna ovan). Eftersom endast data fram till kalendervecka 20/2021 var tillgängliga för modellering av IgG-kurserna, borde ett annat immunitetsförlopp, som skulle ha påverkats av vaccinationskampanjen, ha visats genom extrapoleringen av IgG-kurserna baserat på data upp till vecka 20/2021 fram till slutet av 2022 års dataserie är inte längre korrekt. Det är precis inte fallet. Det finns med andra ord inga bevis i underlaget för att vaccinationskampanjen har haft en inverkan på fördelningen av befolkningens immunförsvar. För att uttrycka det på ett annat sätt: den som är immun mot SARS-CoV-2 beror med största sannolikhet på en naturlig infektion.

  Detta var nu ett komplicerat argument för det numera välkända faktum: genteknikens förebyggande interventioner av modRNA "vaccinationer" förhindrade inte infektioner.

  För att sammanfatta: Regeringen ljög för befolkningen genom att hävda att "åtgärderna" för att innehålla en SARS-CoV-2 "pandemi" var vetenskapsbaserade. Åtgärderna och kriterierna för dem specificerades av politikerna.”

  https://harald-walach.de/2024/04/17/die-rki-files-zeigen-die-regierung-hat-uns-belogen/

 14. ”Den 63-åriga Emser dog av blodproppar i lungorna och benet fem dagar efter en blodtransfusion. Fallet anmäldes till Sanquin, men blodbanken täckte över anmälan, skriver The Other Newspaper.

  "Jag är övertygad om att embolierna i hennes lungor och ben var ett direkt resultat av transfusionen", säger sjuksköterskan Jenny Marskamp till tidningen.

  När hon behövde en blodtransfusion bad hon läkarna och Sanquin om en transfusion av ovaccinerat blod. Läkarna och blodbanken ville inte samarbeta. Allt blod är säkert”, sa de.

  Ems behövde definitivt en blodtransfusion och fick fyra doser blod i januari 2023. Kort därefter fick hon andfåddhet och fördes till sjukhus med ambulans. Där visade det sig att hon hade centimeterstora lungemboli och ett tromboserat ben. Hon dog några dagar senare.

  En månad senare klagade Jenny till sjukhuset och Sanquin. Hon visade sjukhusläkarna en video av emeritusprofessor Pierre Capel om blodproppar. En av läkarna tittade på med tårar i ögonen.”

  https://uncutnews.ch/niederlanden-frau-63-stirbt-5-tage-nach-bluttransfusion-an-blutgerinnseln/

 15. Wolfgang Wodarg den 06.06.24 juni XNUMX på X:
  Folk låter mycket hända dem för tillfället. Nu utnyttjar transplantationsindustrin detta etiska jordskred och följsamma politiker efterlyser återigen en motsättningslösning.

 16. "Intressant nog var dödligheten i denna kohort 70% hos de vaccinerade patienterna mot 37% i den ovaccinerade gruppen, och den totala överlevnaden var ungefär dubbelt så hög hos de ovaccinerade patienterna", skrev forskarna i studiepublikationen.

  Ju fler Covid-mRNA-injektioner patienter fick, desto mer sannolikt var det att de skulle dö.

  I avsnittet "Diskussion" av studien noterar forskarna:

  "Piotr Rzymski et al. rapporterade (9) att dödligheten i en undergrupp av inlagda patienter som vaccinerades (1 % av alla inlagda patienter) ökade med ytterligare vaccindoser och längre tid efter vaccination.

  Dessutom fann studien att sjukhus rutinmässigt rapporterade dödsfall av vaccinerade personer som ovaccinerade.

  Denna upptäckt ger ytterligare bevis till tidigare rapporter om omfattande ansträngningar för att lura allmänheten om dödstalen för Covid.

  Som Slay News rapporterade förra månaden har en separat ny studie från London, England, avslöjat bevis från officiella regeringsdata som visar att dödsfall hos personer som vaccinerats mot Covid registrerades som ovaccinerade.

  Detta verkar vara ett försök att framställa Covid-mRNA-injektioner som "säkra" samtidigt som de väcker rädsla bland de ovaccinerade genom att visa ett falskt kluster av dödsfall bland de förment ovaccinerade.

  Den alarmerande upptäckten gjordes i den brittiska regeringens Office for National Statistics (ONS) databas med 2021 års dödlighet.

  https://uncutnews.ch/top-studie-zeigt-sterblichkeitsrate-bei-den-geimpften-im-vergleich-zu-den-ungeimpften-hat-sich-verdoppelt/

 17. "För att oavsett vad du gör kommer det alltid att finnas patienter som kommer att ta skada av vaccinet, och jag hatar att vara medskyldig till det. Det har funnits tillfällen då jag upprepade gånger varnat en patient för vaccination där jag såg risk för en biverkning och han blev vaccinerad ändå, varpå han drabbades av en bestående komplikation och jag fick försöka hjälpa honom att bli frisk.

  Jag tror också att naturlig immunitet alltid är bättre än vaccinimmunitet. Av denna anledning tror jag att det korrekta tillvägagångssättet för att hantera nästan alla sjukdomar som man kan vaccineras för är att acceptera den inneboende risken att bli smittad som en ovaccinerad person och att vara bekant med behandlingsprotokollet, som du måste använda i händelsen av en infektion så att du kan bota infektionen och utveckla naturlig immunitet. "Föreställ dig bara hur annorlunda världen skulle vara idag om vi hade tagit detta tillvägagångssätt istället för att undertrycka varje enskild behandling för covid-19 och påtvinga befolkningen en dödlig och ineffektiv vaccination."

  https://uncutnews.ch/was-sind-die-risiken-und-vorteile-der-einzelnen-impfstoffe-umfassende-analyse/

 18. "Det är bara ett litet steg för att inse att genredigering, inklusive någon form av redigering av kedjan av genetiska funktioner i celler, mer eller mindre automatiskt kan förändra vårt beteende och psykologiska profil. Ännu viktigare, eftersom vår kunskap om cellulär genetik verkar vara mycket ofullständig, kan cellulär genredigering, när den utförs i en skala som är lämplig för organstorlek, förvirra vårt beteende, vårt tänkande och vår förståelse. Hon kunde till och med göra detta mot vår vilja. Med andra ord kan det förvirra oss mycket, stressa oss eller till och med kontrollera oss."

  https://uncutnews.ch/kann-die-biotechnologie-das-menschliche-verhalten-kontrollieren/

Schreibe einen Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med * märkt