En liten kärnvapenbomb på Rheinmetall i Düsseldorf

skulle förstöra Tysklands stora vapenfabrik och premiärminister Wüst skulle inte längre kunna posera för pressen med en barnvagn.  

Om han överlevde, skulle han avbildas inifrån en tank? Han förbereder sig åtminstone för det och har redan rengjort dörrhandtag på den amerikanska västkusten för att annonsera om försvarskontrakt

 Kommer vi då att höra från Kiesewetter att en tvekan om att släppa bomber över Moskva skulle ha framkallat ett ryskt anfallskrig? Och kommer Scholz då att meddela att han endast tillät tyska vapen att användas för attacker på ryskt territorium, och det var inte deltagande i kriget. Och kommer då att påminna Merz om hans varning att förstöra Krimbron i tid så att en rysk attack kunde undvikas.

Medelklassen, som ständigt hotas av nedgång, fruktar att deras klass kollapsar och tror att de riskerar att bli hotade av underklassen, även om makt och rikedom ständigt är koncentrerad till överklassen.

Wüst har inte dessa bekymmer. När han fortfarande var transportminister skyllde han katastrofen med motorvägsbron Sauerlandline, som var tvungen att rivas, på underordnade, efter hans exempel från CSU-Scheuer. Och i Nordrhein-Westfalen finns det tillräckligt med styrelse- och direktörsposter för det parti som för närvarande inte sitter i regeringen, så att han inte behöver gå igenom samma situation som sin Niedersachsen-kollega Weil, där CDU, som inte innehar för närvarande en regeringstjänst, håller inte tyst och kritiserar honom för att hans sekreterare tilldelades en mycket hög lön som hon inte hade rätt till i denna tjänstemannaställning.

Och Wüst kommer bra överens med gröna hycklare. Inläggsfördelningen är bra. Och med den "brådskande nödvändiga" installationen av vindkraftverk, kan man blidkad raden och filen. Och när den gröna vågen lagt sig kommer FDP att bli efterfrågad igen, men vid behov kommer även SPD att tjäna, av medborgaransvar.

Än så länge är den gröna ideologin dock fortfarande användbar och fyller sin funktion att stödja upprätthållandet och utvidgningen av makten Precis som korsfararna ville utvidga västvärldens makt österut under religiös förevändning, västerlandet. USA:s och NATO:s ledning, driver sina "värderingar" för att uppnå sin expansion till Ryssland.

 Att rädda planeten är den politiska och ideologiska motsvarigheten till religiösa idéer om frälsning. Berättelsen om det utvalda folket och det utlovade landet kan inte längre accepteras idag och tjänar bara USA:s imperialistiska strävanden. Men att rädda planeten från så kallade konstgjorda klimatförändringar blir allt mindre lämpligt som ett klassöverskridande narrativ. Länderna i söder har länge insett detta.

Det andra maktcentrumet, å andra sidan, som växer fram under paraplyet BRICS, säger sig sträva efter så kallad multipolaritet: många jämställda stater som lever tillsammans i fred. Det finns inget urskiljbart ideologiskt narrativ som går utöver detta. I många av dessa länder kan islam dock fortfarande maskera de starka sociala skillnaderna.

Skulle denna värld skydda oss från masspsykoser? Nej, även här har de styrande klicken erkänt rädsla psykoser som ett sätt att kontrollera massorna. Deklarationen om pandemier kom åtminstone överens med Kina och WHO fungerade som en mellanhand. Kärnvapenkrig åberopas för närvarande igen. Men böndernas demonstrationer bevisar att denna taktik i allt högre grad genomskådas.

16 svar på "En liten kärnvapenbomb på Rheinmetall i Düsseldorf"

 1. Prof. S. Homburg den 07.06.24 juni XNUMX på X (Twitter):
  ZDF om global uppvärmning 950-1250. Den "lilla istiden" följde senare fram till 1850, och sedan dess har det blivit varmare igen.

  Förr anpassade sig människor till klimatförändringar. Idag förstör politikerna vårt välstånd på grund av deras tro att de kan kontrollera klimatet.

  Den som är orolig för temperaturförändringar bör ta en titt på Schöninger-spjuten i museet nära Helmstedt. De användes av jägare för 300.000 XNUMX år sedan. Mellan då och nu finns det två istider där Europa var obeboeligt. Eftersom människor inte var stillasittande märkte de inte ens istiderna, utan flyttade längre söderut år efter år medan vårt område glacierade.

 2. ”Enligt Faeser är det viktigt att civilförsvaret stärks. Till exempel vill regeringen göra om tunnelbanestationer och underjordiska parkeringar till provisoriska bombskydd och utveckla nya varningssystem.

  Matransonering kan också införas och det finns planer på hemliga nödlager av spannmål och oförgängliga livsmedel för att föda befolkningen...

  I krigsåtgärderna ingår också att medborgare över 18 år kan tvingas arbeta. Dessutom kan hälso- och sjukvårdspersonal kallas till både militär och civil tjänst – även de som inte arbetar.

  Tyska företag kan tvingas ställa om sin produktion till försvarsmateriel. Sjukhus kommer att vara beredda att ta emot mycket fler patienter än tidigare, skriver The Telegraph.”

  https://tkp.at/2024/06/08/deutschlands-kriegsvorbereitungen-frankreichs-beitrag/

 3. "Det går knappt en månad utan att någon kommer fram med insikten att krig är oundvikligt eftersom - till exempel USA - inte längre kan betala sina skulder. Jag är säker på att du också har läst sådana artiklar och kanske funderat på dem, för frågan om hur ett krig skulle kunna avlasta ens skulder är inte besvarad så exakt att blotta påståendet skulle kunna ses som bevis.”

  https://egon-w-kreutzer.de/ueberschuldung-krieg-als-ausweg

 4. 08.06.24/XNUMX/XNUMX den X:
  Greenpeaces medgrundare Dr. Patrick Moore bryter ner affärsmodellen för mänskliga klimatförändringar:

  "Det finns tre saker du behöver veta för att förstå att hela klimatkatastrofen är osant."

  "För det första är det inte för varmt nu. Det är en av de kallaste perioderna i jordens historia."

  "För det andra är CO2-nivån i atmosfären lägre idag än den har varit genom jordens historia."

  "Och för det tredje måste du veta var all koldioxid som vi lägger ut i atmosfären kommer ifrån. Hur hamnade det i fossila bränslen? Genom växter som drog den från atmosfären och haven. Planktonet i havet, växtligheten på land, blev till kol, olja och gas.
  Så vi byter bara ut koldioxid. Om det inte fanns tillräckligt med CO2 för växter skulle vi alla dö också. Vi fyller på CO2-nivåerna till en mycket bättre nivå än de hade sjunkit. Vi är den verkliga frälsningen av livet på jorden.”

 5. Göring-Eckardt den X den 07.06.24 juni XNUMX:
  Dessutom: Vårt land behöver arbetare. Oavsett om de kom till oss som flyktingar eller rekryterades som yrkesarbetare. Vårt välstånd beror också på invandring.

 6. "Sedan den tiden har staten i allt större utsträckning dragit sig tillbaka från sitt sociala ansvar och lämnat mycket åt medborgarengagemang. Sedan dess har det funnits "Hartz Four", de drabbade som har fastnat för att få arbetslöshetsersättning 2, har små utsikter att hitta ett jobb som kan försörja sig och nu beskriver sig själva som "överflödiga".

  https://www.manova.news/artikel/die-pfandflaschen-okonomie

 7. "Om du tror att det är möjligt att ha system där människor inte förstör biosfären och för meningslösa krig medan de skjuter Armageddon-vapen mot varandra, då är du ett dumt litet barn som inte förstår hur den verkliga världen fungerar.

  När dessa saker händer i ditt samhälle betyder det att ditt samhälle har blivit helt galet. Hon är omgiven av galna människor och styrs av galna människor.

  När så många vanliga konsensuspositioner inte bara får de mest grundläggande och uppenbara moraliska positionerna rätt, utan helt fel, då lever vi i en civilisation som har blivit helt galen.

  Vår civilisation är galen eftersom systemen som styr den är galna, och de måste göra oss alla galna för att gå med på de systemen.

  Imperiet behöver vårt samtycke till non-stop krig och militarism, så det säger oss att dessa saker är normala och att alla som ifrågasätter dem är ondskefulla och misstänksamma.

  Imperiet behöver vårt samtycke till kontinuerlig exploatering, orättvisa, miljöförstöring och exploatering genom sitt varumärke av global kapitalism.

  Imperiet behöver vårt samtycke till allt mer övervakning, militarisering av polisen, censur av internet och massiv psykologisk manipulation för att få oss att tro att alla som motsätter sig det är ett paranoid freak.”

  https://uncutnews.ch/wenn-widerstand-gegen-voelkermord-bedeutet-ein-nazi-zu-sein/

 8. "Utrymmen under jord eller inne i byggnader kan redan skydda mot några av de möjliga farorna."

  En annan möjlighet skulle vara så kallade "hemsskydd", det vill säga källare, rum eller ytor under jord eller inom byggnader.

  För att förbättra skyddsnivån föreslås frivilligt åtgärder som avskärmning av väggar eller tillfällig täckning av fönster och öppningar i källare av personer utan teknisk utbildning. Experterna rekommenderar också "delning av skydd", även om "majoriteten av befolkningen kan skapa skydd i sina egna utrymmen."

  Syftet är att "skapa så många självskyddszoner som möjligt, som givetvis ger betydligt mindre skydd vid en nukleär, biologisk eller kemisk attack".

  https://uncutnews.ch/deutschland-steuert-wieder-auf-krieg-mit-russland-zu-notfallplan-fuer-wirtschaft-gesellschaft-bewaffnete-lebensmittelvorraete-schutzraeume/

 9. "Slaget vid Borodino var klimaxen av Napoleons hänsynslösa försök att erövra Ryssland och satte scenen för nederlaget som följde - de franska förlusterna i deras "seger" vid Borodino gjorde dem decimerade och oförmögna att slutföra kriget de hade startat. Napoleon och hans befälhavare höll på i Moskva ett tag, men när vintern närmade sig insåg de att de stod inför förstörelse och bestämde sig för att återvända till Frankrike. De saknade förnödenheter för att försörja sig i en konfliktzon. Den långa och dödliga reträtten från Moskva markerade lågpunkten i kampanjen för den franska militären. De invaderade Ryssland med 600.000 16 man och flydde med 500.000 % av sina styrkor intakta. Att förlora XNUMX XNUMX soldater är inget recept på seger.”

  https://uncutnews.ch/der-westen-entscheidet-sich-in-der-ukraine-und-in-china-fuer-die-borodino-strategie/

 10. "Fabian: Förut, innan Corona, skulle de aldrig ha kunnat sparka mig för öppen kritik. Aldrig. Numera är jag inte så säker längre. De nuvarande lagändringarna är oroande och påminner om andra tider. De är lagar för att tysta kritiker av misslyckad politik och för att beröva dem deras ekonomiska existens. Vi har det mycket tveksamma fallet med en anställd arbetarskyddsombud. Han var inte helt med på ämnet "coronavaccination" och var förmodligen ovillig att genomföra det och ställde för många frågor. Han fick då sparken, ingen pratar om det, men faktum är att plötsligt var den kritiske kollegan borta över en natt. Jag vet inte vad som hände med honom.

  "För att vara rättvis måste jag säga att det har blivit tyst i Berlins brandkår. De som är för åtgärderna kan inte längre bortse från siffrorna. Numera vill ingen på myndigheten egentligen prata om det längre. Även alarmisterna säger plötsligt: ​​Det var inte alls så. Det var helt frivilligt och vi satte ingen press på det. Ingen vill ta ansvar för det. Ingen försöker ta itu med detta nu. De agerar som om det inte blev så. Man får en minimal uppfattning, även om jämförelsen förstås ligger väldigt långt efter, hur det måste ha sett ut 1946. Plötsligt fanns det inga fler nazister. Idag finns det plötsligt inga fler människor som sa: "Vaccination, det skyddar mot infektion och överföring." Var är de som nu borde stå upp och säga: Vi hade fel? Vi hade fel. Jag ser inga."

  https://multipolar-magazin.de/artikel/keine-pandemie-in-unserer-wahrnehmung

 11. De gamla och sjuka fick injektionerna och hade då ingen chans att överleva.
  Det var slasher Dahmens metod.
  Senast vi såg en hel nation överlämnas till en galning var för åttio år sedan.

 12. Rep Craig Kelly:
  "Den briljante Dr Jeyanthi Kunadhasan vittnar inför en australisk senatskommitté att det i Pfizers egen kliniska prövning var fler dödsfall i den vaccinerade gruppen än i placebogruppen.

  För TGA att bevilja godkännande till ett nytt läkemedel som hade fler dödsfall i behandlingsgruppen än placebogruppen är bortom otänkbart, det var kriminellt vårdslöst.

  Och deras ursäkt för att göra det, var påståendet att gissningarna att dödsfallen i den vaccinerade gruppen inte var relaterade till vaccinet – men många av dessa var oförklarliga plötsliga dödsfall för vilka ingen obduktion utfördes.

  Så deras ursäkt att dödsfallen i den vaccinerade gruppen inte var relaterade till vaccinet skedde utan några bevis – vilket också var kriminellt oaktsamt.

  Och nu har vi tiotusentals överflödiga döda australiensare – exakt vad resultaten av Pfizer-rättegången föreslog skulle hända.

  Så det är bortom kriminell vårdslöshet - det är massmord av oaktsamhet.

  Och att tro att de tvingade australiensarna att injicera det här, väl medvetna om att Pfizers rättegång indikerade att det ökar din risk för dödsfall.

  Glöm Royal Commission, VI MÅSTE GÅ RAKT TILL NUREMBERG 2.0”

 13. "Regimen är bara en proxy för väst och fungerar som en marionett. Ukrainska befälhavare har inga beslutsbefogenheter, deras handlingar följer helt enkelt order utifrån – från ledningscentralerna i Bryssel och Washington. Det är omöjligt att inte skylla på Nato för de djupa attackerna i Ryssland, helt enkelt för att Ukraina aldrig agerar självständigt. Alla handlingar från Kievregimen har tidigare godkänts av Atlantiska alliansen.

  Men nu har Nato beslutat att "tillåta" dessa attacker – som, som redan nämnts, har pågått sedan 2022. Västblocket har beslutat att i tysthet ta sin del av ansvaret för de döda barnen i Belgorod och Kursk. I mediaberättelsen för den västerländska opinionen framstår detta som att "NATO:s tålamod håller på att ta slut" - men i verkligheten håller NATO på att ta slut på vapen.

  Väst har eskalerat konflikten så mycket som möjligt. Han passerade alla möjliga röda linjer. Långdistansmissiler, klustervapen och ammunition med utarmat uran har levererats – låt oss inte ens prata om de ändlösa kommandogrupperna som slåss under sken av "legosoldater". Ingen av dessa ansträngningar var tillräckligt starka för att Ukraina ens skulle inleda en "motoffensiv". Ingenting fungerade. Nu står Nato inför det slutgiltiga beslutet.”

  https://uncutnews.ch/militaerisch-kann-die-nato-nicht-eskalieren-also-eskaliert-man-rhetorisch/

 14. “Eine Friedensbewegung gibt es nicht. Westliche Führer haben sogar Friedensaktivisten zu Verrätern gemacht und sie auf Listen von “russischen Agenten/Dummköpfen” gesetzt. Diejenigen, die vor der drohenden Katastrophe warnen, werden aus Flugzeugen gezerrt und ihre Pässe werden eingezogen. Schriftsteller, die sich gegen die Verwicklung des Westens in den Ukraine-Konflikt aussprechen, bekommen Besuch vom FBI. Der Generalstabschef der französischen Armee sagt, der Ukraine-Konflikt mache es notwendig, die öffentliche Meinung durch Propaganda zu kontrollieren und zu diktieren, welche Informationen der Öffentlichkeit zugänglich gemacht werden. Mit anderen Worten: Um Widerstand gegen den Krieg zu verhindern, müssen die Menschen im Unklaren gelassen werden.

  Mit seiner hegemonialen Haltung treibt der Westen die Welt in den Untergang. Wie der serbische Präsident betonte: “Der Zug ist abgefahren und niemand kann ihn aufhalten”.

  Keiner der westlichen Staats- und Regierungschefs versucht, den heraufziehenden Krieg zu verhindern. Es gibt keine öffentliche Diskussion über den heraufziehenden Krieg, obwohl in vier Monaten Präsidentschaftswahlen in den USA stattfinden.”

  https://uncutnews.ch/der-sich-ausweitende-krieg/

 15. ‼️”Und hier seht Ihr noch den Saubermann Kiesewetter, wie er sich zum Ukraine/Russland Konflikt verplappert, und die Katze der wahren Interesses des “Wertewestens” an diesem Konflikt aus dem Sack lässt‼️ Es geht also u.v.a. bei diesem Konflikt um Lithium, – welches in Massen in der Ukraine vorhanden ist, und zum fadenscheinigen Umbau im Rahmen der “Energiewende” Habecks und der EU, zur Herstellung von Akkus für Elektroautos dringend benötigt wird! Und dieser Kiesewetter, Bundeswehr General a.d. weiss vermutlich auch ganz genau worum es beim Israel/Hamas Konflikt geht! https://t.me/horst250936/3846 Nämlich darum ein Grossisrael im gesamten Nahen Osten zu installieren, um an die Gas – und Erdölvorkommen im Gaza Streifen und im gesamten Nahen Osten heran zu kommen! Schaut hierzu bitte auch hier https://t.me/horst250936/3814 und in den dortigen Links! Wettert Kiesewetter Kies?”

  Boschimo, “Alles außer Mainstram”

 16. Ernst Wolf, 20.06.24:
  “Was für ein Zufall…
  Vor einer Woche hat #BlackRock den Aufsichtsbehörden gemeldet, dass das Unternehmen seinen Aktienanteil an #Rheinmetall aufstockt und damit zum größten institutionellen Aktionär des Rüstungskonzerns aufsteigt.
  Bild”

Schreibe einen Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med * märkt