Nürnbergs rättssal 600

Alla som har besökt denna sal och följt Corona-pandemin på nära håll vet att detta är den enda lämpliga rättssalen för ett åtal mot Merkel, Spahn, Scholz och Lauterbach.

Men det skulle vara svårt att hitta domare lika självsäkra som de vid Nürnbergrättegångarna 1945 eller en åklagare som R. Jackson. Det misslyckas eftersom inga åklagare får infinna sig, eftersom alla offentliga åklagare står under premiärministerns styre och till och med Fritz Bauer skulle för närvarande inte ha någon chans.

Den politiska klassen hotar och till och med lockar till krig, eftersom världens största skatter av gas och mineraler förvaras under rysk mark. Och för att behålla sin makt förbereds nya pandemier. Den politiska klassen vill lösa upp det civila samhället och ge upp könsidentifieringen, den har siktet inställt på världsherravälde och vidtar ännu mer fundamentala och totala åtgärder mot de årtusenden gamla. prestationer av mänsklig kultur än nazisterna: nu handlar det inte om att hålla den vita mänskliga rasen ren utan om att rädda planeten från det mänskliga fotavtrycket, det totalitära påståendet är detsamma.  

Vad kommer efter civilsamhället? Detta nya samhälle är ännu inte synligt i konturerna.

 Kanske kommer Texas eller Florida att producera en ny Robert Jackson.

"Scholz ljuger om sin Corona-bearbetning"

Norbert Haring

14 svar på “The Nuremberg Courtroom 600”

 1. "Ett multicenterteam av kända läkare har nyligen bekräftat att Corona mRNA-injektioner är ansvariga för en chockerande "överdriven dödssignal". Vaccinationskampanjen är ansvarig för ökningen av dödligheten över hela världen.
  De varnar vidare för att press på allmänheten att ta experimentella vacciner kan få förödande konsekvenser och uppmanar regeringar att undersöka sådan taktik.

  Denna studie visar också att massvaccinationskampanjen har orsakat enorm skada, att Corona i sig inte har orsakat någon överdödlighet, så den har hållit sig inom det vanliga intervallet för luftvägssjukdomar, och att vaccinationsskadorna och överdödligheten orsakade av vaccinationskampanjen Fortsätta."

  https://tkp.at/2024/06/17/wissenschaftler-finden-starke-uebersterblichkeit-im-zusammenhang-mit-mrna-spritzen/

 2. "Menstruationsfunktionen mättes dock inte i de kliniska studierna av Covid-vaccinerna", formulerar forskarna sin kritik i inledningen. De potentiella effekterna av Covid-vaccinationen på den kvinnliga cykeln är nu allmänt erkända. En studie från 2022 talade om att mer än 40 procent av de vaccinerade kvinnorna kämpar med detta - rapporterade TKP. Till och med EMA började undersöka för cirka två år sedan - men det gav aldrig några större resultat.

  Nu har BMJ publicerat en recension som sammanfattar den befintliga litteraturen om sambandet mellan COVID-19-vaccination och menstruationsfunktionsresultat. Viktigt och viktigt eftersom "menstruationshälsa är ett viktigt patientrapporterat resultat som går utöver dess betydelse som en allmän indikator på hälsa och fertilitet", säger författarna.

  https://tkp.at/2024/06/17/studie-belegt-zyklusstoerung-als-impf-nebenwirkung/

 3. "Pfizer marknadsförde sitt vaccin som säkert för gravida kvinnor. Men i februari 2021 hade Pfizer rapporter från 458 gravida kvinnor som fick Pfizers Covid-19-vaccin under graviditeten. Mer än hälften av gravida kvinnor rapporterade en biverkning och mer än 10% rapporterade missfall.

  "Pfizer hade också information från sin egen graviditetsstudie på råtta från oktober 2020 som visade att dess Covid-19-vaccin var associerat med infertilitet."

  Kris Kobach uppgav också att Pfizer ljög om andra biverkningar som myokardit och ljög om effektiviteten av injektionen. Som bekant förhindrar ämnet inte överföring.”

  https://tkp.at/2024/06/18/kansas-verklagt-pfizer-wegen-verheimlichung-von-mrna-risiken/

 4. "Det faktum att spikproteiner från mod-RNA-produktion skadar hjärnceller kan inte längre förnekas. Det är inte heller så att de leder till demens. Och medan vi håller på: Det har länge funnits indikationer på att mod-RNA-skott leder till Creutzfeld-Jakob, en prionsjukdom där hjärnan blir full av hål. Så du kan vänta på nästa dåliga nyhet för vaccinerade personer, för hittills har varje allvarlig sjukdom för vilken en koppling till covid-19-skott har rapporterats visat sig vara en effekt av orsaken "COVID-19-skott."

  https://sciencefiles.org/2024/06/19/mod-rna-schaedigt-das-gehirn-klarer-zusammenhang-zwischen-neurodegenerativen-erkrankungen-und-mod-rna-covid-19-impfungen/

 5. https://tkp.at/2024/06/23/gott-spielen-eine-untersuchung-zum-medizinischen-demozid-im-uk/

  "Dagen för Stuarts död är skräckfilmernas grejer. Klockan 6 den 2021 november 13 fick Elena ett samtal från sjukhuset för att informera henne om att hennes Stuart var döende. När hon kom dit kunde Elena se att han var kraftigt sövd. Han såg ut som om han låg i koma. Jag vet nu att han låg i midazolamkoma. Jag kysste honom och kunde se hans mättnadsnivå förbättras.

  Han visste att jag var där och jag visste att han kämpade för sitt liv. När praktikanten såg mig titta på monitorn stängde hon av den. I det ögonblicket dök en sjuksköterska upp med fem 10 ml sprutor på en blå bricka. Hon satte två av dem i Stuarts kanyl, han tog tre andetag och dog sedan i mina armar. Jag skrek: "Hon dödade honom!" och kollapsade. Jag kommer inte ihåg hur jag kom hem den kvällen."

 6. Kära vänner,

  Jag skriver detta med oändlig tacksamhet och glädje i mitt hjärta. Efter 14 långa år är jag äntligen fri. Denna frihet är inte bara min; Den tillhör alla er som har stått vid sidan av mig i de mörkaste tiderna.

  Ditt orubbliga stöd, dina brev, dina böner och din tro på mig har hållit min ande vid liv. Din kärlek har gett mig styrkan varje dag att hålla ut och hoppas på denna dag. Jag kan inte uttrycka hur mycket jag uppskattar var och en av er.

  Tack för att du är min klippa, mitt ljus och mitt hopp. Jag är exalterad över det här nya kapitlet i mitt liv och glad att dela det med er alla. Tillsammans gjorde vi det och tillsammans kommer vi att fortsätta.

  Följ mig på min nya Telegram-kanal: @JulianAssange2024, allt kommer att avslöjas!

  Från djupet av mitt hjärta,
  Julian Assange

 7. "Delar av den självutnämnda "alternativa media" har bidragit massivt till bildandet av lägret. De har spridit desinformation, esoterism, ovetenskapligt nonsens och högerideologi under yttrandefrihetens etikett. Vad som är långt värre är dock att de har korrumperat människors omdöme – kanske av okunskap eller sensationsförmåga, men säkert också av affärsintressen och en politisk agenda. De använde exakt samma metoder som den andra sidan: ensidighet, hjärntvätt, rädsla, tvivelaktiga viskningar och förtal av motsatta röster. Många preppers källare hade stått tom och många emigranter hade stannat hemma om inte människors rädsla och godtrogenhet skamlöst hade utnyttjats och i vissa fall en kultliknande dynamik satts i rörelse.

  Klagomålen om den inskränkta åsiktskorridoren missar poängen. Faktum är att det nu finns två åsiktskorridorer och i var och en kan man skrika, förolämpa och ljuga utan begränsningar. Saker som en gång var outsägliga är nu vanliga. Människor som redan var fästa vid irrationella idéer innan Corona känner nu att deras vidskepelse har bekräftats genom att peka på ovetenskapliga åtgärder. Att vetenskapen inte är en institution, utan en rad fel – en gåva. Varken den officiella sidan eller konspirationsapologeterna hade i alla fall för avsikt att skaffa sig kunskap.
  Bevisfiasko

  Corona var ett bevisfiasko. Det var ett samhälleligt dopp i irrationalitet och vidskepelse. Man kunde ha lärt sig oerhört mycket under de tre åren om evidens, vetenskaplig metod, social dynamik och mycket mer. Men den ovetenskapliga hanteringen av Corona har satt tillbaka alla ansträngningar för kritiskt, upplyst tänkande med decennier och - vad värre är - bekräftat obskura i deras världsbild. Detta orsakade oöverskådlig skada inte bara för vetenskapen, utan för samhället som helhet.

  Merkels inramning och beslutet att placera kritiken av coronaåtgärder i sig i det högra hörnet har tagit polariseringen i Tyskland till en ny nivå. Samhällsdebatten skadades oerhört, irrationalitetens läger stärktes massivt, konsensusskapande omöjliggjordes och förhandlingsprocesser saboterades. Gamla partier och etablerad media är ansvariga för sin egen förlust av förtroende. Genom sina okloka aktionistiska handlingar blev lägret av "laterala tänkare" inte bara ett förråd för ovetenskap och vidskepelse, det är nu faktiskt en rörelse där höger- och högerextrema idéer har blivit socialt acceptabla. Konsekvenserna går inte att förutse. ”

  https://tkp.at/2024/06/25/bullshit-overload-ein-blick-in-die-kritische-medienszene/

 8. Vaccinationsdöd https://weltwoche.ch/story/impftod/ Andrew Thiel

  Läkare: Egentligen kunde han inte ha dött eftersom han var vaccinerad.
  Åklagare: Obduktionsrapporten tyder på att patienten dog av vaccinationerna.
  Doktorn: Det kan inte stämma. Patienten var helt frisk före vaccinationerna.
  Åklagare: Varför vaccinerade du patienten om han var frisk?
  Läkare: Vaccinationerna rekommenderades av förbundsrådet.
  Åklagaren: Och var patienten fortfarande frisk efter den första vaccinationen?
  Läkare: Han hade bara några anfall av svaghet, huvudvärk och hudutslag, som vi framgångsrikt kunde behandla med kortison.
  Åklagare: Så vaccinationen visade biverkningar?
  Läkare: Bara svaga.
  Åklagare: Men trots lindriga biverkningar gav du honom ytterligare en vaccination.
  Doktorn: Vem vet, om vi inte hade vaccinerat honom hade han kanske dött.
  Åklagaren: Och hur gick det för patienten efter den andra vaccinationen?
  Läkare: Han var sjuk i flera veckor.
  Åklagaren: Så biverkningarna blev värre?
  Doktorn: Han var bara sjuk. Utan vaccination hade han definitivt dött.
  Åklagaren: Varför gav du honom den tredje vaccinationen trots svåra biverkningar?
  Läkare: Så länge det finns biverkningar måste du öka dosen.
  Åklagare: Och efter den tredje vaccinationen dog patienten.
  Läkare: Ja, tyvärr hann han inte med den fjärde vaccinationen. Det skulle ha räddat honom.

  Världsveckan (https://weltwoche.ch/story/impftod/)
  Vaccinationsdöd – Världsveckan
  Åklagaren: Så du kan inte förklara patientens död? Läkare: Egentligen kunde han inte ha dött eftersom han var vaccinerad. Åklagare: Obduktionsrapporten tyder på det

 9. https://tkp.at/2024/06/26/zusammenhang-zwischen-alzheimer-krankheit-und-corona-impfung/

  – Resultaten visade en ökad förekomst av lindrig kognitiv funktionsnedsättning och Alzheimers sjukdom hos vaccinerade personer, särskilt hos dem som fått mRNA-vaccin, inom tre månader efter vaccination. MRNA-vaccingruppen hade en signifikant högre incidens av Alzheimers sjukdom ... och MCI ... jämfört med den ovaccinerade gruppen."

  Kardiologen och den berömda vetenskapsmannen Dr. Peter McCullough rapporterar från sin praktik:

  "Jag har flera patienter som upplever en snabb nedgång i kognitiv funktion efter covid-19-vaccinationen. Spikproteinet produceras i stora mängder och under lång tid efter mRNA-injektion och hittades i hjärnan vid obduktion. Dessutom kan spikproteinet vika sig och bilda amyloida plack, som är kännetecknet för Alzheimers sjukdom."

 10. https://tkp.at/2024/06/26/bericht-des-us-kongresses-bestaetigt-impfbetrug/

  "Rapporten beskriver hur Biden-administrationen pressade Food and Drug Administration (FDA) att gå utöver sin tillsynsmyndighet, ändra sina procedurer, skära ner och sänka myndighetens standarder för att bekämpa COVID-19-pandemin -19-vaccinet från Pfizer och tillåta boostervaccinationer. Det tillståndet gjorde det möjligt för Biden-administrationen att bemyndiga covid-XNUMX-vaccinet trots oro för att samma vaccin skulle kunna orsaka skador hos i övrigt friska unga amerikaner.

  "I augusti 2021, när Pfizer-vaccinet fick FDA-godkännande och precis innan boostershotet fick EUA, meddelade de två främsta FDA-vaccinbedömarna med decennier av erfarenhet att de skulle lämna byrån", säger ordförande Thomas Massie (R-KY). "Under pandemin har politik haft företräde framför vetenskap i de statliga institutionerna som har till uppgift att skydda folkhälsan. FDA har övergett kongressens direktiv för att skydda medborgarna från falska påståenden och dolda biverkningar och i stället ignorerat sina egna regler för att föra en policy för att främja vaccinet och samtidigt tona ned potentiella skador. Att avslöja och erkänna misstag som har gjorts är ett nödvändigt steg för att återställa integriteten och förtroendet för våra tillsynsmyndigheter.”

  Underkommitténs undersökning fann också att myndigheten misshandlade rapporter om vaccinskador trots sin skyldighet att aktivt samla in, sammanfatta och rapportera feedback om säkerheten och effektiviteten av vaccinet under Emergency Use Authorization (EUA). Två tidigare FDA-forskare, Dr. Marion Gruber och Dr. Philip Krause, vittnade inför underkommittén att de kände press att skära ner i sin vaccingranskning på grund av externa påtryckningar för att ge omedelbart godkännande så att regeringen kunde bemyndiga vacciner. Trots de bevisade skadorna av EUA-vaccinet, försökte Biden-administrationen att fullt ut godkänna Pfizer-vaccinet under processen för Biologics Licensing Application (BLA).

 11. "Pfizer har marknadsfört sitt vaccin som säkert för gravida kvinnor. Men i februari 2021 hade de rapporter om 458 gravida kvinnor som fick Pfizers COVID-19-vaccin under graviditeten. Mer än hälften av gravida kvinnor rapporterade en biverkning och mer än 10% rapporterade missfall."

  Enligt en studie som publicerades i februari 2022 i tidskriften Medicine var andelen "biverkningar" - en term som beskriver alla negativa reaktioner - cirka 17 procent högre hos gravida kvinnor än i befolkningen i allmänhet.

  Kobach säger också att Pfizer har marknadsfört vaccinet som säkert för hjärtsjukdomar som myokardit och perikardit. Han hänvisade till en fråga som ställdes av Pfizers vd Albert Bourla i januari 2023 om huruvida vaccinet orsakade allvarlig myokardit, till vilken Bourla svarade: "Vi har inte sett en enda signal trots att vi distribuerat miljarder doser. Men, som Pfizer visste, har USA:s regering, den amerikanska militären, utländska regeringar och andra bestämt att Pfizers COVID-19-vaccin orsakade myokardit och perikardit." Ändå har den fortsatt att beskriva ämnet som "säkert och effektivt "marknadsfört. ”

  https://tkp.at/2024/06/26/naechste-us-bundesstaaten-klagen-pfizer/

 12. "Enligt Johns Hopkins Medicine uppstår cerebral tromboembolism när en blodpropp bildas i de venösa bihålorna i hjärnan.

  Detta är en känd biverkning av Covid-mRNA-skott.

  Dessutom bekräftade en separat studie att Covid-skott orsakar hjärnskador.

  Ett team av toppforskare i Sydkorea analyserade de elektroniska journalerna för 4,3 miljoner människor i Seoul.

  Studien drog slutsatsen att Covid mRNA-injektioner skadar hjärnan och utlöser många kognitiva problem.

  Studien fann att de som fick mRNA-injektioner upplevde:

  Ökning av depression med 68 %
  En 44% ökning av ångest och relaterade störningar
  93,4 % ökning av sömnstörningar
  En häpnadsväckande 138% ökning av mild kognitiv funktionsnedsättning
  En 23% ökning av Alzheimers sjukdom."

  https://uncutnews.ch/wissenschaftler-schlagen-alarm-wegen-zunehmender-neurologischer-todesfaelle-bei-jungen-menschen/

Schreibe einen Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med * märkt