De låtsades vara vetenskapliga

Merkel och Co tvingade tjänstemän att ljuga och lura folket med sken av vetenskap. De blåste upp ett förkylningsvirus som inträffade varje år till en stor fara och införde terroriståtgärder i hela förbundsrepubliken.

När deras rädslakampanj var fruktbar och ansiktsmasker, utegångsförbud, företagsstängningar och förbud mot demonstrationer verkställdes, följde attacken mot alla människors liv och hälsa.

De giftiga injektioner som påfördes befolkningen genom marknadsföringskampanjer, hot och tvång orsakade, som experter förutspått, hundratusentals och miljoner offer. De gamla och de sjuka fick dö först, nu uppmärksammas de unga och medelålders. Många barn fick dö under graviditeten. Hundratusentals lider av autoimmuna sjukdomar (antalet vaskuliter har exploderat), ögonsjukdomar, reumatiska besvär, hjärtsjukdomar, "hjärndimma" och tumör- och luftvägssjukdomar har ökat dramatiskt.

Eftersom det injicerade giftet förändrar den genetiska sammansättningen kan ingen förutsäga när lidandet tar slut.

Ansvariga vill komma undan med en så kallad omvärdering. Är du redo att möta domstolarna? Är du redo att ge upp makten? Inget spår av det. De skulle riskera långa livstids fängelsestraff.

Nej, de beväpnar sig och ger WHO rätt att utlysa nya, så kallade pandemier. Men det finns bara epidemier som är begränsade i tid och plats och kan bara kräva ett begränsat antal offer. Mänskligheten är väl rustad att hantera detta och har alltid hanterat det väl. Pandemier är en uppfinning av politiska marknadsavdelningar. Man hittar alltid personer som har positionerat sig vetenskapligt, dyker upp framför kamerorna med en meningsfull gest, varnar för faror och därför kräver underkastelse. Detta är ett flagrant missbruk av vanliga människors goda tro och förtroende; inte annorlunda än på medeltiden, då folk samlade med talesättet: "När thalern ringer i lådan, hoppar själen ut ur elden."

Martin Luther kunde inte längre tolerera lögner, svek och förtryck, medan krig åtföljde den nya världsordningen. Vem är vår världs Luther idag: M. Ballweg, S. Bhakdi, S. Homburg, A. Lenz, B. Schiffmann? Har reformationen redan börjat?

Vi är alla Luther

21 svar på “Du fejkade vetenskap”

 1. "Det fanns ingen pandemi enligt någon rimlig definition - vilket säkerligen inkluderar dödsfall av ett stort antal tidigare friska människor i alla åldersgrupper, medan det inte var någon märkbar ökning av global dödlighet 2020.

  De pandemitroende reagerar på (1) genom att hävda att en ny patogen trots allt spred sig från en punktkälla ("laboratorieläckage av ett virus skapat genom forskning om funktionsvinster"). De hävdar att det är ett "otäckt" virus och att skadan beror på "felhantering" eller brist på "tidig behandling". dock

  a) Det finns inga bevis för att virus kan konstrueras för att ha farlig pandemipotential - laboratorieläckor händer hela tiden.

  b) De påstådda vågorna av dödsfall och allvarliga sjukdomar verkar vara frikopplade från "spridningen" - inga kluster eller vågor av dödsfall eller ovanliga sjukdomar är uppenbara; "viruset" lydde konstigt nog nationella och administrativa gränser för att producera olika "pandemiresultat."

  c) Viruset och sjukdomen det sades ha orsakat var verkligen inte "nya". "Covid" skilde sig inte från egenskaperna hos kända luftvägsinfektionssjukdomar. Varje påstådd nyhet kan förklaras av observationer och bekräftelsebias, förstärkt av den mest omfattande och kraftfulla propagandakampanj som någonsin förts mot mänskligheten.”

  https://tkp.at/2024/04/15/jeder-einzelne-aspekt-der-covid-erzaehlung-ist-gefaelscht-es-gab-keine-pandemie/

 2. "Officiell regeringsdata som samlats in och släppts av USA:s CDC visar en chockerande ökning av cancerfall bland amerikaner som har fått mRNA-sprutor. De senaste siffrorna som släppts av CDC bekräftar att skotten har orsakat en häpnadsväckande ökning av cancerfall i USA med upp till 2024 gånger så stor som influensaskott i slutet av mars 140.

  Data visar också en alarmerande 61-faldig ökning av cancerfall bland barn och unga vuxna. Dessa resultat erhålls när man jämför de officiella uppgifterna för coronavaccinationer med siffrorna för influensavaccin.”

  https://tkp.at/2024/04/15/us-cdc-daten-zeigen-corona-impfkampage-verursacht-zig-fachen-anstieg-von-krebserkrankungen/

 3. "Även om vaccinationskampanjen med hjälp av mRNA-genteknik nu har avtagit ett tag, fortsätter ökande cancerfall, hjärtinfarkter, överdödlighet och minskade födelsetal att indikera bestående negativa effekter av mRNA-injektioner. "Toppen på isberget är de "plötsliga och oväntade" dödsfallen och sjukdomarna hos idrottare, piloter och kändisar."

  https://tkp.at/2024/04/16/ploetzlich-und-unerwartet-spitzenfussballer-piloten-und-professoren/

 4. "JHU-instrumentbrädan var en bluff med falska data som på något sätt producerades med hjälp av datorsimuleringar men hade lite med verkligheten att göra. De tjänade syftet att först skapa sken av en "pandemi" och sedan behålla den. I PANDAs formulering:

  JHU-instrumentpanelen var "designad för att ge forskare, hälsomyndigheter och allmänheten ett lättanvänt verktyg för att spåra utbrottet när det utvecklas." Bortsett från det faktum att det är praktiskt taget omöjligt att spåra en sjukdom i realtid, och oavsett att inget speciellt "pågick" när de utvecklade den, pekar allt på att de har lyckats skapa en Covid-dashboard med hjälp av dator- baserade modeller som periodvis "korrigerades" med data från officiella statliga webbplatser. Genom att blanda data från datormodeller med data från observationer samtidigt som de hävdade att de "förlitar sig helt på allmänt tillgängliga data", förvirrade de data så mycket att det blev meningslöst. Som ett resultat är och var JHU:s Covid-databas så opålitlig att den aldrig borde ha använts för att fastställa Covid-fall eller dödsfall."

  https://tkp.at/2024/04/16/die-fake-daten-des-johns-hopkins-corona-dashboards-zur-vorspiegelung-einer-pandemie/

 5. PRESSEN:
  ”Även fyra år senare uppstår fortfarande frågan om vilka krafter som fick politiker att förklara ett virus som en massepidemi.

  Publiceringen av tyska Robert Koch-institutets (RKI) protokoll av den oberoende webbportalen Multipolar den 18 mars 2024 tar mattan ur under mediekampanjen mot så kallade Corona-förnekare. Detta har avtagit efter att Covid-åtgärdslagarna upphävdes 2023, särskilt eftersom kritikernas nyckelpunkter nu är allmänt erkända. I motsats till vad som meddelats om en kritisk granskning ligger anklagelserna mot de som är kritiska till åtgärderna fortfarande i luften. Motiven för nedläggningen av det sociala livet, som sedan propagerades som att det inte hade något alternativ, behandlades inte i rapporterna från Försvarsakademien (11/2023) och Vetenskapsakademien (12/2023). RKI-filerna har nu gett de tyskar som är ansvariga för skrämselpropaganda, låsningar, spårning, testning och vaccinationskampanjer mycket kraft.”

 6. "Dessutom finns det återkommande rapporter om "turbocancer", om snabbt utvecklande cancerformer som förvandlar en frisk person till en avliden person inom några veckor eller månader, som kan hittas här:

  Turbocancer: Nästa arv av värdelösa mod-RNA COVID-19-skott blir allt mer synliga
  Gallery of death: Turbocancer, hjärntumörer, mycket sällsynta neurologiska sjukdomar – COVID-19-skott gör ett bra jobb

  Slutsatsen i det senaste inlägget som just länkades till lyder som följer:

  Det finns allt fler rapporter om leukemi hos unga människor, SNABB UTVECKLING, AGGRESSIV LEUKEMIA
  Från de dokument som Pfizer/Biontech lämnade in för att få godkännande för sina sprayblandningar är det känt att lipider och deras last ansamlas i benmärgen.
  Benmärgen är känt för att vara ursprunget till leukemi, en sjukdom som orsakas av defekta vita blodkroppar som produceras i överflöd i benmärgen.
  Dödsfall har dokumenterats där personer som "vaccinerats" med mRNA-sprayvätska insjuknade i LEUKEMIA och dog inom en kort tid efter COVID-19-skottet.
  Sällsynta sjukdomar har dokumenterats uppstå som en biverkning efter covid-19 mRNA-sprutor eftersom produktionen av blodkroppar i benmärgen störs.
  Dessutom ökar fallen av aggressiva och snabbt dödliga HJÄRNTUMÖRER
  Rapporter om faktiskt mycket, mycket sällsynta SJUKDOMAR som inträffar efter covid-19-skott ökar."
  https://sciencefiles.org/2024/04/16/krebs-herbeigeimpft-mit-bnt162b2-comirnaty-von-pfizer-biontech-neue-studien/

 7. "Studien visade att förekomsten av äggstockscancer, leukemi, prostatacancer, läpp-/oral-/farynxcancer, bukspottkörtelcancer och bröstcancer ökade markant 2022, som alla är kända som östrogen- och östrogenreceptor-alfa-känsliga cancerformer. Författarna till Cureus-studien förklarade:

  En nyligen genomförd studie visade att SARS-CoV-2-RNA kan transkriberas till DNA in vitro och integreras i det mänskliga cellgenomet [95]. En annan studie rapporterade att transfekterat mRNA i mänskliga celler exponerade för BNT162b2 resulterar i att det endogena retrotransposonet Long Interspersed Element-1 (LINE-1) upphävs och omvänd transkription av vaccinets mRNA-sekvenser till DNA i kärnan [96]. Ackumulering av vaccin-mRNA och omvänt transkriberade DNA-molekyler i cytoplasman tros orsaka kronisk autoinflammation, autoimmunitet, DNA-skada och cancerrisk hos känsliga individer [97].

  https://tkp.at/2024/04/17/japan-studie-nach-dritter-mrna-dosis-mehr-krebs-todesfaelle/

 8. "Detta är en indikation på att författarna har samlat in tillförlitliga data, tillförlitliga data som bara stöder slutsatsen att covid-19-skott avsevärt ökar sannolikheten för vad intresserade parter kallar lång covid, uppenbart med desinformativ avsikt, vilket leder till leder till slutsatsen att de flesta av dem som lider av "lång covid" lider inte av konsekvenserna av en allvarlig sjukdom från covid-19, utan snarare av konsekvenserna av deras covid-19-skott.

  Så det är länge VAXX, inte länge COVID!"

  https://sciencefiles.org/2024/04/17/long-covid-ist-long-vaxx-der-naechste-beleg-fuer-impfschaeden/

 9. "Detta innebär i huvudsak att låsningar och andra former av begränsningar utsätts omedelbart och aggressivt vid uppkomsten av något som beskrivs som ett hot. Om dessa åtgärder visar sig vara förhastade, så finns det "ingen ånger". Ett utmärkt recept för att legitimera en ständig ström av undertryckande åtgärder under förevändning att en patogen är potentiellt pandemikapabel och WHO har gett den betyget 5. Den totalitära potentialen hos dessa "humanitärer" som vill rädda världen från fara [En lögn, för om de ville det skulle de göra sig av med sig själva] är otrolig.

  Ytterligare en tillfällighet återstår att tillägga: Kina är inte bara involverat i sådana simuleringsspel med generaldirektören för de lokala centra för sjukdomskontroll och förebyggande, d.v.s. den person som i slutändan tar på sig medicinskt ansvar för absurda och helt idiotiska åtgärder som dessa, resultaten i slutändan sådana simuleringsspel, sådana falska simuleringsspel, eftersom resultatet bestäms av antagandena, i slutändan antagandet att Kinas reaktion (drama i simuleringsspelet) på SARS-CoV-2 är överlägsen alla reaktioner som visas i andra länder, resultaten ges av Kina alltid rätt.

  Idealet som dessa simuleringsspel vill sprida är att den centrala WHO bedömer potentialen hos en patogen att orsaka en pandemi, oavsett om det är rätt eller fel spelar ingen roll, eftersom blotta handlingen att identifiera en patogen måste, i "ingen ånger" världen att sådana hjärnor livar upp, leder till statliga reaktioner, till våldsamma reaktioner, som använder alla medel från området för icke-farmaceutiska ingrepp mot en potentiellt farlig patogen, vilket förstås som förebyggande, eftersom förebyggande mot en möjlig fara kommer att resultera i betydande faktiska skador , från skada på befolkningens hälsa till förstörelsen av många medborgares ekonomiska existens till förstörelsen av ekonomin som helhet och det faktum att sådana konsekvenser i allmänhet är i slutet av sådana "planeringsspel" är – det är vad du måste se efter ackumuleringen anta motsvarande resultat – INGEN Slump.”

  https://sciencefiles.org/2024/04/17/die-affenpocken-kommen-zufaellig-finden-forscher-in-der-dr-kongo-neue-gefaehrlichere-affenpocken-viren/

 10. Citat från Tobias Ulbrich på Twitter (X):
  "Dessutom har vissa personer påpekat den karakteristiska kroppslukten hos personer som har vaccinerats med coronaviruset, och den mest typiska av dessa lukter är kemiska och vidriga lukter. Man misstänker att de som vaccinerats med coronavirus utsöndrar någon form av skadligt ämne som kan påverka omgivningen. Det finns rapporter om att flyktiga organiska föreningar (VOC) har upptäckts hos personer som vaccinerats med coronaviruset, och en av kandidaterna för ämnen som medierar utsöndring är aldehyder. Dessutom rapporterades personer som led av utsöndring hos vaccinerade familjemedlemmar ha antikroppar mot spikeproteinet, även om de inte hade utvecklat antikroppar mot nukleokapsiden. "Till och med polymera membranproteiner som spikprotein kan utsöndras i utandningsluft eller svett när de ingår i exosomer, och det finns till och med en möjlighet att vaccinerade personer kan utsöndra spikeprotein."

 11. Tobias Ulbrich på Twitter (X):
  "Det var också Lauterbach som förlängde MedBVSV till den 31.12.2023 december 2022, så att inga reservprover skapades för att förhindra bevis, inga innehållsdeklarationer för vaccinerna behövde göras och inga broschyrer behövde bifogas. Utgångna vacciner fick också vaccineras och Bundeswehr tog över distributionen fram till maj XNUMX. "

 12. "Efter allt detta är det svårt att inte dra slutsatsen att tillverkarna av mod-RNA COVID-19-skotten har accepterat att deras skott förutsägbart och genom designen kommer att orsaka cancer. De accepterade det för att de kunde vara säkra på att de skulle omfattas av officiella organ, tillsynsmyndigheter och politiska aktörer, och de accepterade det för på Pharmafia räknar vinsten mer än några miljoner människoliv, som ändå kommer att gå förlorade i cancerstatistiken , så alla förslag om att mod-RNA-skott ökar cancer kan ropas ner med den vanliga fanfaren "korrelation är inte orsakssamband" av dem som inte är medvetna om sambanden som rapporteras i den här artikeln."

  https://sciencefiles.org/2024/04/18/krebs-by-design-krebs-als-zugabe-bei-injektion-mit-pfizer-biontecs-bnt162b2-comirnaty/

 13. "Ju mer forskningen går framåt, desto tydligare blir det att miljarder människor har utsatts för en hälsorisk med värdelösa spraylösningar för covid-19 som ingen för närvarande vet hur man uppskattar, med endast 53 allvarliga sjukdomar som är kända som ett resultat av covid-19. -XNUMX upphöra med att spraya vätskor och en ökad sannolikhet för att utveckla cancer."

  https://sciencefiles.org/2024/04/19/covid-19-shots-schuetzen-vor-tod-unfug-die-naechste-studie-die-die-nutzlosigkeit-von-covid-19-shots-belegt/

 14. https://sciencefiles.org/2024/04/19/staatsverschuldung-viel-hoeher-als-berichtet-2615-milliarden-euro-fehlen/

  ”Att man kan använda redovisningsknep för att göra statsskulden mindre än den faktiskt är har blivit tydligt för näst sista åtminstone sedan specialfondens uppfinning, som inte representerar tillgångar utan dolda skulder. En policy brief från Mannheim, från det lokala ZEW, Centre for European Economic Research, borde nu göra det klart för alla att de inte bara helt utesluts av sin politiska klass, utan också ljuges för varje bit.

  Friedrich Heinemann och Marc-Daniel Moessinger rapporterar att endast 261,5 miljarder euro saknas i informationen om tysk statsskuld, vilket är minst 10 % av den erkända statsskulden på 2,62 biljoner euro. Vi pratar alltså inte om 2,62 biljoner euro i statsskuld, utan om 2,84 biljoner euro i statsskuld. Enbart de dolda skulderna representerade två gånger den federala budgeten för 1985."

 15. https://sciencefiles.org/2024/04/23/henker-befuerworten-die-todesstrafe-vom-reinwaschen-der-corona-massnahmen-durch-meinungsmacher/

  "Som så många saker är opinionsforskningen, en gång en utlöpare av empirisk samhällsforskning, död, dödad av ideologer som nu hyr ut sig själva som likplockare för att suga ut det som är möjligt från de långsamt ruttnande resterna av en en gång användbar institution förr. likgiftet omöjliggör användningen av liket.

  Idag tjänar opinionsforskningen bara ideologisk legitimitet. Att lura och manipulera med och i undersökningar har för länge sedan ersatt allt kunskapsintresse. Opinionsforskning används för att få legitimitet för politiska handlingar den används för att sätta ämnen som den politiska klassen skulle vilja ta på sig eftersom de är lukrativa ämnen på agendan, från vilka de sedan påverkar medlemmar av den politiska klassen, som har anstiftat deras; framträdande i det offentliga samtalet, att göra rättvisa åt "folkets vilja".

  Opinionsforskning är kort och gott ett träsk där de som är villiga att engagera sig i korrupta aktiviteter i första hand vältrar sig.

  En av de klubbar som en gång i tiden var sysselsatta med opinionsforskning och idag med försök att manipulera opinionen är Forsa, som alltid varit ett opinionsforskningsinstitut med stark ideologisk fördom, med om man så förankring i SPD-gruppen, varifrån ibland har det kommit något nyttigt, nu en som slänger ut skräpundersökningar, till exempel för RTL/n.tv i den så kallade trendbarometern.”

 16. "Det rapporteras också att patientens huvudvärk, anfall och död följde på administreringen av den tredje dosen av Covid mRNA-injektion.

  I avsnittet "Diskussion" drar forskarna slutsatsen att vaccinationen faktiskt resulterade i snabbt inducerade hjärnskador som ledde till döden.

  De kallade denna "akut ischemisk hjärnskada" - en minskning av blodflödet eller en fullständig förlust av blodflödet. Forskarna förklarar att huvudvärken bara är en känsla av hjärnskada.

  Förutom den dödliga huvudvärken är Covid-vaccinationerna också kända för att bli allt mer dödliga vid upprepad administrering. De har också visat sig orsaka missfall, cancer, stroke, hjärtsvikt och plötslig död av andra orsaker."

  https://tkp.at/2024/05/05/toedliche-krampfanfaelle-als-folge-von-corona-mrna-injektionen-studie/

 17. "Men är inte covid-19 bara influensa i en ny skepnad?

  Det var verkligen slående att när antalet fall av covid-19 ökade, sjönk även antalet influensafall kraftigt. Detta kan förklaras på följande sätt:

  Luftvägsinfektioner orsakas ofta av mer än ett virus. Om testerna inte är heltäckande kommer resultaten att förvrängas av de valda testerna.

  Hysterin kring covid-19 ledde till att läkare genomförde diagnostiska tester selektivt för covid-19 och utesluter andra luftvägspatogener.

  Extremt lösa kriterier har använts för att diagnostisera covid-19-infektioner. Du har säkert hört talas om de utbredda problemen med falskt positiva PCR-tester.

  De dåliga laboratoriemetoderna ledde oundvikligen till många felaktiga diagnoser av COVID-19. Patienter som diagnostiserades på detta sätt testades i allmänhet inte vidare för influensa, vilket ledde till en minskning av antalet diagnostiserade influensafall.”

  https://tkp.at/2024/05/22/gibt-es-viren-aerzte-fuer-covid-ethik/

Schreibe einen Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med * märkt