MP Bridgen i engelska underhuset

"Vi bevittnar den största medicinska skandalen i detta land i mannaminne, kanske någonsin: överdödligheten 2022 och 2023. Orsakerna är komplexa, men den nya och oprövade medicinska behandlingen som kallas kovaccin är en stor del av problemet. Jag kallades en anti-vaxxer, som om jag förkastade dessa vacciner på grund av en viss ideologi. Jag vill tydligt och tydligt säga att så inte är fallet: jag är till och med dubbelvaccinerad och vaccinskadad. Intelligenta människor måste kunna känna igen när någon varken är för eller emot vaccinationer, utan snarare emot en produkt som inte fungerar och orsakar enorm skada för en del av de som tar den.

Du behöver ingen vetenskaplig utbildning för att bli bestört över att tjänstemän i denna skandal avsiktligt döljer viktiga data, och det är precis vad som händer. Office for National Statistics brukade publicera veckodata om dödsfall per 100.000 XNUMX i den vaccinerade och ovaccinerade befolkningen - det gör det inte längre, och ingen vill förklara varför. Allmänheten har rätt till dessa uppgifter. Seriösa experter, vars krav jag upprepade gånger har upprepat i denna kammare, har krävt att de så kallade uppgifterna på rekordnivå ska anonymiseras och lämnas ut för analys. Detta skulle möjliggöra en meningsfull analys av dödsfall efter vaccination och en gång för alla lösa frågan om huruvida dessa experimentella behandlingar är ansvariga för ökningen av antalet dödsfall. […]

Det finns en stor, skarp kontrast mellan att registrera dödsfall och sjukdomar efter en vaccination och efter ett Covid-test. Efter ett positivt Covid-test tillskrevs alla sjukdomar och dödsfall till viruset. Efter administrering av det experimentella nödvaccinet tillskrevs inte en enda sjukdom eller dödsfall till vaccinet. Dessa är båda helt ovetenskapliga tillvägagångssätt, och därför måste vi använda andra datakällor - överskott av dödsfall - för att avgöra om det finns ett problem.

Först vill jag dock ta upp frasen "säkert och effektivt". Rädslan som medvetet väcktes av regeringen främjade idén om att bli räddad av ett frälsarvaccin. Den "säkra och effektiva" berättelsen började sjunga, och frasen tycktes hypnotisera hela nationen. "Säkert och effektivt" var Contergans försäljningsslogan. Efter denna skandal infördes regler för att förhindra sådan marknadsföring av läkemedelsföretag i framtiden, och förbjöd dem att använda "säkert och effektivt" utan tydliga reservationer. […]

När det gäller Covid-19-vacciner har media, myndigheter och andra myndigheter förvandlats till Big Pharmas marknadsföringsarm, och det är nu väldigt svårt att höra ordet "säkert" utan ekot av orden "och effektivt", men de är inte säkra och effektiva. I mars 2021, när majoriteten av Storbritanniens medborgare redan hade fått dessa nya produkter, undertecknade Pfizer ett kontrakt med Brasilien och Sydafrika om att "vaccinets långsiktiga effekter och effektivitet är för närvarande okända och negativa effekter av vaccinet är för närvarande okänd." Detta är den ordagranta formuleringen från Pfizer-kontrakten. […]

Sammanfattningsvis är bevisen tydliga: dessa vacciner har orsakat dödsfall. Ändå beskrevs de som säkra och effektiva. Men vaccinerna har orsakat allvarlig skada och dödsfall hos vissa personer som tagit dem, och ökat risken för cancer hos många andra. De är inte heller effektiva. Vaccinet förhindrar inte infektion eller överföring, och att titta på data objektivt visar att vaccinet inte förhindrar allvarlig sjukdom eller dödsfall. Det är hårda sanningar som vi måste möta, men vi måste möta dem om vi ska dra lärdomar från de senaste åren. Någon gång kommer vi att behöva möta alla bevis som hopar sig. "Bevisen var ganska övertygande för 18 månader sedan när jag först talade ut, men nu är det omisskännligt."

Citerat från tkp

Bridgen förklarade senare utanför parlamentshuset att "mainstream media inte kommer att säga ett ord om denna debatt." Han hade rätt i det."

"Ett storskaligt bedrägeri"

21 svar på "MP Bridgen i det engelska underhuset"

 1. "Nästa protest för Dr. Bianca Witzschel den 25 april 2024 framför Chemnitz JVA!

  Den modige doktorn Dr har suttit i över ett år. Bianca Witzschel bakom galler, hålls fången av Kretschmer-systemet på absurda grunder. Hon måste svara som en allvarlig brottsling inför den regionala domstolen i Dresden för påstådd förfalskning av maskcertifikat och intyg om oförmåga att vaccinera - även om Corona-bluffen officiellt har avslöjats sedan RKI-filerna publicerades.

  Men vi fortsätter att visa solidaritet och glöm inte Bianca: Nästa protest kommer att äga rum framför Chemnitz JVA (Thalheimer Straße 25) på torsdag (2024 april 25). Kom och stödja vårt krav på frigivningen av Dr. joker. Det börjar kl 18!"

  @prochemnit

 2. "Betydande motstånd mot regeringens hälso- och vaccinationspolitik har nu börjat bildas i Japan. Emeritus Prof. Masayasu Inoue från Osaka University Medical School utfärdade en brådskande varning om nästa generation av genetiskt modifierade, självreplikerande modRNA-preparat. För två veckor sedan var det massiva demonstrationer mot WHO och konsekvenserna av vaccinationskampanjen och nu blir kraven på ersättning allt högre.

  Det japanska folket är trötta på att deras regering och läkemedelsindustrin kommer undan med mord. Anhöriga till människor som dog efter att ha "vaccinerats" mot Wuhan-coronaviruset (COVID-19) kräver kompensation från den japanska regeringen, som har genomfört en massiv vaccinationskampanj liknande EU.

  https://tkp.at/2024/04/25/japaner-fordern-entschaedigung-von-regierung-fuer-impf-todesopfer/

 3. "Generallöjtnant Stöckmann ser fram emot "den stora uppgiften" och är glad över att han bara skulle mötas med godkännande överallt. Han förklarar sedan konsekvent: "I slutändan beror det på varje enskild medborgare."

  Vad innebär egentligen att förbereda sig för krig? Exempel: Hesse: Generalen behöver 1.000 2.500 frivilliga reservister för staten. Generalen säger att jag redan har anmält 40 50 män. Även män mellan XNUMX och XNUMX som aldrig var med i Bundeswehr.

  Alice Schwarzer säger i sin kommentar till "Operationsplanen": "Det beror på var och en. Kräv fredsförhandlingar nu! Omedelbart! För det handlar inte längre bara om andras liv, utan också om våra egna liv."

  https://tkp.at/2024/04/25/operationsplan-deutschland-konkretisiert-kriegsvorbereitung/

 4. https://tkp.at/2024/04/25/mehr-co2-kann-nicht-zu-erderwaermung-fuehren-physikalische-studie/

  "FN och dess mellanstatliga panel för klimatförändringar hävdar att mer koldioxid leder till global uppvärmning. Tidigare data har aldrig kunnat visa detta och anledningen till detta är atmosfärens och CO2-molekylernas fysikaliska egenskaper. Tre studier har nyligen visat detta.

  Fysikerna Wijngaarden och Happer har funnit att uppvärmningseffekten av varje enskild CO2-molekyl minskar avsevärt (logaritmiskt) när koncentrationen ökar. Detta är en av anledningarna till att det inte skedde någon okontrollerad uppvärmning av atmosfären när CO2-koncentrationerna var nästan 20 gånger högre än idag. Detta obekväma faktum, hur viktigt det än är, undviks ständigt och nämns sällan eftersom det undergräver teorin om framtida katastrofala klimatförändringar orsakade av CO2."

 5. "Eftersom influensaliknande sjukdomar är mycket beroende av den rådande lokala miljön och levnadsförhållandena för människor, kan det inte förekomma några pandemier alls. Luftvägsvirus har bara blivit farliga sedan de upptäcktes som en rökridå för politiska intriger och företag. Varje influensa- eller influensapandemi är en uppfinning. Detta bör inte glömmas när de virologiska sliprarna snart väcks till liv igen i sina laboratorier som finansieras av pandemiindustrin.”

  https://tkp.at/2024/04/26/der-grippe-hoax/

 6. "För några veckor sedan uttalade direktören för ett statligt sjukförsäkringsbolag i en artikel publicerad på den belgiska statliga televisionens webbplats att dödshjälp bör betraktas som en lösning på den snabba åldrandet av befolkningen. Exakt. Gamla människor kostar för mycket pengar. Låt oss döda henne.

  Detta är också en mans ord. Men sådana ord kommer inte att tryckas så oskyldigt i tidningarna om det inte finns en viss tolerans för sådana budskap i samhället.

  Låt oss inse det: det finns människor som vill bli av med de äldre. Och dessa personer ser misstänkt ut som de som anklagade dig för att vara en hjärtlös brottsling när du hävdade att Coronaåtgärderna skulle göra äldre mer skada än nytta.

  Vid närmare eftertanke var det sentimentala "åldraskyddet" under Coronakrisen ganska grymt och absurt. Varför fick de gamla som dog på sjukhus till exempel inte träffa sina barn och barnbarn? För att viruset kan döda dem medan de dör?

  Under ytan av statens omsorg om de äldre ligger precis motsatsen: staten vill bli av med de äldre. Det kan snart bli enighet: alla som vill leva efter sjuttiofem års ålder är oansvariga och själviska - en stormördare. Åtminstone måste dessa gamla jävlar betala en koldioxidskatt.

  Och i slutändan är det inte bara de gamla som måste dö. Människor orsakar klimatförändringar - de är ett skadligt virus som sprider sig över jordens yta. Planeten skulle ha det bättre utan människor.”

  Det är precis den ideologi som WEF:s hjärna, Yuval Hariri, sprider.

  "Och tänk på Corona-åtgärderna: De har förstört ekonomin, förstört människors psykologiska välbefinnande, förstört hälsan och rikedomen för barn och vuxna och berövat oss våra demokratiska rättigheter. Och allt detta utan att någon är någorlunda säker på att åtgärderna skulle skydda oss från något alls. Många deltog till och med i Coronaåtgärderna på ett nästan extatiskt sätt.

  Det är just detta som utmärker rituellt beteende: det har ingen pragmatisk mening, det kräver uppoffringar från individen och det leder till en viss extas.”

  https://tkp.at/2024/04/27/von-leben-retten-zu-was-tun-mit-durch-uebersterblichkeit-ersparten-hunderten-millionen/

 7. Tobias Ulbrich på Twitter (X):
  "Dagens ämne 2: "Deformiteter hos barn, som en gång med Contergan tillsammans med organiska defekter"

  Allt fler unga mammor kontaktar oss för att de fött friska barn och nu har fött barn med svåra funktionsnedsättningar efter vaccination eller med hälsoproblem och betydande utvecklingsskador först efter födseln. Vi hade redan rapporterat om bebisar som föds blinda, men också om missbildningar.

  Nu tog en barnmorska till orda och berättade om vad som sömlöst passar in i vår diffusa initiala bild.

  Vaccinationerna verkar ha betydligt mer inflytande på nyfödda barn än vad vi just nu kan föreställa oss – det är min rädsla.

  Vem – från den vetenskapliga världen – har hittills behandlat detta ämne på ett uttömmande och utvärderande sätt? Ämnet kommer att fortsätta att påverka oss i en helt annan utsträckning under de kommande decennierna.

  Jag ser ett tillvägagångssätt inom DNA-sekvensering och före/efter jämförelser eller att faktiskt undersöka vad som händer med våra könsceller när det finns en hög nivå av LNP som går in i testiklarna och äggstockarna, vilket var synligt i djurstudierna. Vad händer då och vilka konsekvenser får det?”

  #Barnmorska #Barn #Deformiteter #Utvecklingsstörningar #DNA #Testiklar #Äggstockar #LNP

 8. Tidigare denna månad slog McCullough också larm om ökande fall av "turbocancer" bland de vaccinerade.

  "Covid-vaccinerna har minst tre mekanismer genom vilka de kan framkalla cancer eller främja existerande cancer," förklarade han.

  De tre mekanismerna han beskriver är följande:

  1.) Messenger-RNA från COVID-19-injektionerna kan allvarligt påverka kroppens förmåga att reparera skadat DNA. Denna nedbrytning av grundläggande cellulära processer kan leda till okontrollerade mutationer, vilket avsevärt skulle öka risken för cancerutveckling.

  2.) S2-segmentet av spikproteinet, specifikt levererat av vaccinet, undertrycker viktiga tumörsuppressorproteiner såsom P53 och BRCA. Denna undertryckning stänger av kroppens viktigaste försvarsmekanismer mot tillväxten av cancerceller, vilket gör att tumörer kan frodas obehindrat.

  3.) Formuleringen av mRNA-vacciner innehåller föroreningar associerade med DNA-processen som kan ha proto-onkogena egenskaper. "Fragmenten som detekteras är SV40-förstärkaren, promotorn och ursprunget för insättningen, samt fragment med antibiotikaresistens som används i tillverkningsprocessen.

  "Sammanfattningsvis har covid-vaccinerna minst tre mekanismer genom vilka de kan orsaka cancer eller främja en redan existerande cancer, och kan göra det snabbare eftersom tumörens försvarssystem är avstängda", säger Dr. McCullough.

  "Det är vad vi kallar turbocancer."

  https://tkp.at/2024/04/28/top-kardiologe-ruft-oeffentlichkeit-dazu-auf-andere-vor-den-impfstoffen-zu-warnen/

 9. https://apolut.net/die-aufarbeitungsfalle-von-felix-feistel/

  "Så vad kan förväntas av en omvärdering, det vill säga en verklig omvärdering, där inte bara förmodade fel hanteras, utan hela pandemiberättelsen avslöjas som historiens största falska och skrivs in i historieböckerna som sådan? Naturligtvis ett avlägsnande av förövarna, d.v.s. alla ministrar, kansler, presidenter, representanter, journalister och redaktörer, såväl som oligarker, företagsägare, aktieägare och kapitalförvaltare, från sina poster och deras trygga förvar, inte i första hand för syftet med straff, men för alla människors säkerhet, är ett vettigt steg för att förhindra en upprepning av detta, eller snarare en fortsättning av planerna, inom överskådlig framtid.

  Men vilka lärdomar kan tyskarna, och inte bara de, dra av hela denna affär? Förmodligen bara det att nästa gång någon försöker förklara en coronavirus-pandemi kommer folk att vara vaksamma. Men om sjukdomen ersätts kommer människors kritiska medvetande att svikta igen. Om istället för Corona, en sjukdom de som går i otakt, diskriminerar, misskrediterar, förtalar och förföljer. De kommer till och med att bära masken igen, även om officiella papper och ett stort antal vetenskapliga studier visar att de inte har någon som helst användning. Rättsapparaten kommer att användas igen och polisen kommer återigen att användas mot kritiska medborgare.”

 10. https://tkp.at/2024/04/29/covid-19-impfstoffbeschaffung-und-entscheidende-offene-frage/

  "Genom att skriva på kontrakten accepterade ni också produktionsbolagens ansvarsfrihet, som var utan motstycke i denna utsträckning. Det fanns redan många allvarliga brister i godkännandestudierna.[9],[10],[11]

  Enligt FDA-beslutet skulle rådata från godkännandestudierna förbli hemliga i 75 år och måste släppas av ett team på över 200 läkare och forskare i USA[12]. En oberoende analys av över 3500 13 experter visade på massiva risksignaler även i godkännandestudierna med en negativ nytta-riskbalans[XNUMX].

  Fråga:

  a) Var rådata från studierna som österrikiska forskare tittade på innan kontraktet undertecknades?

  När det villkorade godkännandet beviljades identifierade EMA ett flertal produktfel och krävde att de skulle åtgärdas (”specifika skyldigheter”, det är inte känt om dessa korrigeringar faktiskt genomfördes). Det fanns också inkonsekvenser när det gäller mRNA-integriteten hos vaccinerna.[14],[15]

  Dessutom har vaccinet som köpts för att vaccinera befolkningen tillverkats med en helt annan process (som t.ex. innebär betydligt större risker för kontaminering) än den produkt som testades i godkännandestudierna; det vill säga det fanns inga tillräckliga studier på den produkt som slutligen administrerades15.
  Även i EMA:s riskhanteringsplan från oktober 2023 (!)[16] angavs fortfarande många oklara riskfaktorer och saknade data om dessa vacciner (inklusive risk för ADE, säkerhet under graviditet och amning, effektivitet och säkerhet hos immunförsvagade eller multisjuka personer Patienter, information om interaktioner och långsiktig säkerhet...).

  Fråga:

  b) Baserat på vilka specifikationer godkändes de omfattande ansvarsundantagen trots dessa stora osäkerheter och de saknade uppgifterna?

  GMP-riktlinjer som inte följs av tillverkarna

  Fler och fler bevis dyker upp världen över att GMP-riktlinjerna inte följs av vaccinproducenter (t.ex. inkonsekvent batchkvalitet[17], upptäckt av kontaminering med bakteriellt DNA från den förändrade tillverkningsprocessen av flera laboratorier över hela världen[18], [19]. deklarerade ingredienser som SV40-promotorn18, 19, tveksamt misslyckande med att korrigera de defekter som klagats över, kvalitetsbrister i godkännandestudierna, betydligt fler biverkningar i godkännandestudierna och signifikant lägre effektivitet hos vaccinerna efter omvärdering av de påstådda råstudiedata av oberoende forskare - för att bara nämna några av problemen [20]?

 11. https://uncutnews.ch/sucharit-bhakdi-im-interview-pathologen-weltweit-beobachten-gehirnlaesionen-bei-geimpften/

  "Sucharit Bhakdi, emeritusprofessor i medicinsk mikrobiologi och immunologi och tidigare chef för Institutet för medicinsk mikrobiologi och hygien vid Johannes Gutenberg University Mainz, beskriver för Laura-Lynn Tyler Thompson hur patologer över hela världen upptäcker tecken på encefalopati (en term som hänvisar till sjukdomar hos hjärnan) hos dem som har "vaccinerats" mot covid.

  "Faktum är att omedelbart efter att covid-injektionerna introducerades började folk se mycket, mycket allvarliga neurologiska komplikationer ... trombos av de stora venerna i hjärnan, vilket leder till döden", säger Bhakdi Thompson. Han noterar att patologer i Tyskland noterade förekomsten av "små lesioner i hjärnan" specifikt i deras obduktionsundersökningar "hos personer som hade dött efter vaccination."

 12. "Det finns ett avsnitt i Pfizer-dokumenten som talar om en 80-procentig missfall bland kvinnorna som de följer till slutet av graviditeten," sa Wolf.

  "Och de förlorar slumpmässigt 236 av de 270 uppgifterna om gravida kvinnor de har.

  "Men för de som behåller dem förlorar 80% sina barn."

  Hon fortsatte och beskrev Pfizers hög med kliniska prövningsdokument, känd som Report 69, som beskriver hur Pfizer och FDA i början av 2021 visste att Pfizers mRNA COVID-vaccin, BNT162b2, orsakade fruktansvärda skador på foster och spädbarn.

  "Det visar att Pfizer visste att spädbarn exponerades för vaccinet i livmodern", sa hon.

  "Med deras ord: Bebisarna dog av 'transplacental exponering'.

  "Men de visste det och de visste att de förgiftade bröstmjölken och att lipidnanopartiklarna, mRNA:t och förmodligen spiken [proteinet] kom in i bröstmjölken och orsakade kramper och död."

  https://tkp.at/2024/05/03/kanadische-daten-zeigen-starken-anstieg-von-fehlgeburten-durch-mrna-impdkampagne/

 13. Om klimattrasselen bara vore hysteriskt prat så skulle vi kunna hantera det bra, men eftersom det ligger politiska kalkyler bakom har vi svårare:
  "Klimatforskare skulle vara mindre benägna att utfärda allvarliga varningar om planetariskt undergång om de gav mer tilltro till den geologiska historien under de senaste miljoner åren. Istället förlitar de sig på datormodeller som påverkas av deras manipulatorers fördomar och oförmögna att redogöra för de otaliga faktorerna som påverkar globala temperaturer.

  En liten uppvärmning nyligen, oavsett orsak, är obetydlig med tanke på det långa rekordet i Antarktis iskärnor, som går tillbaka 800.000 3 år. Summan av kardemumman är att jorden är nästan 3.000 grader Celsius kallare än den var för 10.000 100 år sedan och håller på att återhämta sig från den längsta kylperioden under de senaste XNUMX XNUMX åren. Uppenbara rubriker om de senaste XNUMX årens rekordvärmeböljor är meningslösa, hysteriska nonsens.”

  https://tkp.at/2024/05/03/anti-co2-politik-ist-unwissenschaftlich-und-gefaehrdet-die-menschheit/

 14. "I en annan studie ökade anti-spike IgG4-nivåerna i serumet hos SARS-CoV-2 mRNA-vaccinmottagare efter den andra dosen och fortsatte att öka efter den tredje dosen [72]. En recensionsartikel om IgG4 diskuterade hur långvarig exponering för stora mängder specifika antigener, såsom de som finns i SARS-CoV-2 mRNA-vacciner, kan orsaka okontrollerad tillväxt av cancerceller genom ett klassbyte från IgG1 eller IgG3 till IgG4 [73 ] . En annan studie visade att IL-10-frisättning ökade med ospecifik stimulering i färskt helblod från mottagare av den andra dosen av BNT162b2 eller mRNA-1273 inom två veckor [74]. Dessa resultat kan förklara den ökade dödligheten i alla cancerformer, särskilt den ökade dödligheten i pankreascancer och bröstcancer i vår studie.

  SARS-CoV-2-vaccinet har visat sig orsaka immunsuppression och, i vissa fall, reaktivera latenta virus såsom varicella-zoster-virus (VZV, humant herpesvirus 3; HHV3) eller humant herpesvirus 8 (HHV8) [75,76, 8]. HHV4 anses vara onkogent och kan orsaka Kaposis sarkom. Orofaryngeal cancer är enligt uppgift orsakad av Ebstein-Barr-virus (EBV, HHV77) eller humant papillomvirus (HPV) [2022], som också kan återaktiveras av eventuell immunsuppression till följd av vaccinationer. Dessa fenomen kan också hjälpa till att förklara det för stora antalet dödsfall i läpp-/öron-/halscancer XNUMX, när massvaccination med tredje och efterföljande doser pågick."

  https://tkp.at/2024/05/04/krebs-sterblichkeit-in-japan-studie-zeigt-anstieg-seit-impfbeginn/

 15. "Dessutom finns det möjliga kemiska reaktioner av alla rapporterade kemikalier med varandra och med de utandningsföreningar som är ett resultat av mänsklig metabolism (Zannoni et al., 2022), i maskens andningsområde (maskens dödutrymme), t.ex. B. Oxidation. Av denna anledning kan maskens andningsområde fungera som en "kemisk reaktor" vid ingången till luftvägarna. Detta fenomen kan leda till ytterligare giftiga föreningar som utgör en ny typ av hot mot människors hälsa. Det är viktigt att komma ihåg att maskens döda utrymme inte bara har en högre temperatur, utan också fuktigare (Kisielinski et al., 2021), vilket gynnar många kemiska reaktioner. Det ska inte förbli onämnt att det också finns en möjlighet att öka toxiska effekter till följd av blandning av toxiner.”

  https://tkp.at/2024/05/06/neue-studie-langzeitschaeden-durch-toxische-inhaltsstoffe-beim-tragen-von-masken/

 16. https://sciencefiles.org/2024/05/22/britischer-abgeordneter-vierfach-amputiert-ploetzlich-und-unerwartet-tauchen-seltene-und-seltsame-erkrankungen-auf/

  "De flesta av de exempel som vi har rapporterat här handlar om dödsfall eller sjukdomar som inträffade kort efter covid-19-skottet. Däremot vet vi att mod-RNA från sprayblandningen från Pfizer/Biontech och Moderna kan detekteras i blodet hos de injicerade i månader efter injektionen. Som ett resultat kan vissa personer som har injicerats fortfarande bär på en allvarlig sjukdom på is.

  WHO:s databas, som används för att registrera misstänkta biverkningar efter administrering av en sprayblandning av covid-19 och föra dem till glömska, innehåller 435 rapporter om den mycket sällsynta "spridda intravaskulära koagulationen" och ytterligare 4.436 19 rapporter om sepsis som utvecklats efter en COVID-XNUMX-injektion. Naturligtvis är dessa bara "korrelationer", eftersom kausaliteter naturligtvis leder till skadeståndsanspråk och straffrättsliga förfaranden..."

Schreibe einen Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med * märkt