Wüst ger inte upp

Domstolar talar nu i skadeståndsmål om ett positivt förhållande mellan risk och nytta av de injektioner som påtvingats människor. Detta var också vad som sades i Tredje riket; Det sades att individer skulle behöva göra uppoffringar för en sund nationell kropp. Även då hölls vaccinationsdöden hemliga.  

Denazifieringen genomfördes endast mycket ytligt eftersom tyskarna fortfarande ville gå i krig mot Sovjetunionen. Nu står det klart att den nazistiska ideologin ständigt växer fram inifrån vår samhällsordning.

Och beprövade principer som att vända bevisbördan vid bedrägerier i vaccinationsprocesser ignoreras plötsligt. Wüsts gröna skandalminister hittar på absurda konstruktioner som "uppmaning att utfärda ett felaktigt intyg", och i Celle antog en domstol den absurda åsikten att ett läkarintyg är detsamma som en läkarbesked. Faktum är att tusentals intyg utfärdas varje dag på alla läkarmottagningar i Tyskland och endast i sällsynta fall föregås en fysisk undersökning, vilket är helt okej och uppenbart för alla som är medvetna om. Men i Corona-tider och i ansträngningarna att genomdriva regeringslinjen, som historien visar, kan domstolar i Tyskland också gå vilse.  

Men premiärminister Wüst ger inte upp; han sitter i samma båt som läkemedelsbedragarna. De sätter in termen "fysisk undersökning" i världen och tror att de har fattat verkligheten och kan använda den för att involvera advokaterna.

Naturligtvis får åklagare och domare inte konfiskera patientakter, snoka i handlingarna, läsa intima uppgifter och sedan anklaga utvalda patienter eller anklaga läkaren. Detta är ett missbruk av officiell auktoritet och en allvarlig kränkning av grundläggande rättigheter som bör leda till avlägsnande ur tjänst. Men regeringen har gjort rättsväsendet till sitt styrmedel; I Corona-tider är alla grundläggande rättigheter upphävda.

 Regeringen bestämmer vem som fortfarande har grundläggande rättigheter och vem som får säga sitt och vem som har fått befogenheter, applåderade när galenskapen nådde sin höjdpunkt.

 Polismannen Lars Oberndorf blev, i sin status som vittne, attackerad av en särskild insatsstyrka, handfängsel, hans arbetsutrustning beslagtogs och, eftersom inget nytta hittats och för att göra honom till den åtalade eller för att använda handlingarna för att vidta åtgärder mot andra poliser, konstruerade regeringen misstanken om olagligt innehav av skjutvapen.

Läkaren Paul Brandenburg attackerades av en särskild insatsstyrka, hans dörr sprängdes vid 6-tiden. När han försökte ta reda på vad som orsakade ljudet medan han var avklädd kastades han till marken och bands fast. Det sades senare att det fanns misstanke om innehav av militära vapen.

 Nazisterna slutade inte med sådana motiveringar, utan drev snarare omedelbart "folkets fiender" ut ur Tyskland eller skickade dem till koncentrationsläger. De uppfann också skyddsförvar, som numera kallas för häktning. Michael Ballweg, som organiserade det största offentliga motståndet, kunde inte tillåtas gå omkring fritt en grön premiärminister såg till det.   

Läkaren R. Kron behandlades också illa, läkaren H. Habig släpptes först efter ändlösa offentliga protester, demonstrationer och sammankomster, medan läkaren B. Witzschel fortfarande sitter i fängelse. Och för många läkare har förföljelserasiet ännu inte tagit slut. Rättegångar pågår också för sjuksköterskor som vägrade injektionerna. Maskprövningar och prövningar mot de som vägrar vaccinationer har blivit det nya verksamhetsområdet för rättsväsendet. Om nya, så kallade pandemier snart deklareras, som sedan kan skyllas på WHO, bör leden stängas och underkastelse uppnås snabbt.

De verkställande domarna och åklagarna har ännu inte ställts till svars, så de kommer att fortsätta att driva den politiska agendan, delvis av rädsla, liksom den Thüringer domaren, för att själva bli måltavlor för förföljelse.

Wüst kan inte få nog av det och vill visa vilken tuff hund han är; Samtidigt visas han när han skjuter vagnen pressuttag som WAZ gillar att rapportera om gården. Inrikesminister Reul presenteras flera gånger om hur han agerar mot barnmisshandlare och på karnevalen i Aachen används folkfesten för regeringspropaganda; Klimatprat fungerar som bakgrundsmusik och håller människor på tårna.

 Laschet tvekade och försökte upprätthålla nykterheten under lockdownen och Covid-krisen. Detta kostade honom valsegern och han fick ge vika för Wüst. Han lärde sig av detta och byggs nu upp som en konkurrent till Merz och han har redan reagerat och försöker tjäna på krigshets, ingen konkurrent ska överträffa honom och bli farlig.

Wüst låter alla offentliga åklagare i Nordrhein-Westfalen genomföra maskrättegångar det handlar om regeringens auktoritet. För dessa människor visar att kunna kräva underkastelse till en meningslös reglering regeringens styrka. Och de som inte följer det kommer inte att befordras, inte få några subventioner, sparkas, uppträdaförbud eller dras till domstol. Men bönder, jordbruksarbetare, speditörer, järnvägsarbetare, Lufthansa-anställda och offentliga tjänstemän märker hur deras levnadsstandard sjunker och det börjar mullra i Tyskland.  

Hela Nordrhein-Westfalen täcks av stämningar, inte på grund av vaccinationsbrott, utan på grund av maskmotstånd. Rättegångarna ökar inte bara i Düsseldorf, Mülheim, Essen, Bochum, Hamm, Dortmund, Iserlohn, Herford Bielefeld och Köln. I vissa fall blir åklagarmyndigheten för upptagen och skickar bara ut vitesförelägganden. En brottmålsrättegång inleds dock ofta direkt. Statsministerns Statskansli samordnar det rättsliga åtalet och använder processuella knep för att säkerställa att läkare som blivit frikända inte ska kompenseras och att domstolens domar saboteras.

Endast en sammanslutning av lagstadgade sjukförsäkringsläkare vågade uppmärksamma riskerna med injektioner och tystnade snabbt. Wüsts Statskansli hotade troligen. Liksom i Tredje riket har lärarföreningarna visat sig vara lojala anhängare av regeringen istället för att skydda skolbarnen. Och det är inte längre förvånande att kyrkoledarna har svikit sig, stoppat den grundläggande välfärden och redan nu motiverar regeringens kurs. Sjukhus som följer masken och vaccinationsregimen undviks av patienterna. Nu hotas de av nedläggning. På höjden av den så kallade pandemin fungerade intensivvårdsavdelningarna antingen normalt eller bara gäspade tomma, medan statlig tv rapporterade överbefolkning. Hantverkare är mest benägna att förbli nyktra och inte hamna i vanvett.

Den svartgröna regeringen i Nordrhein-Westfalen visar hur förföljelsen av regeringskritiker och de som tycker annorlunda kan öka jämfört med trafikljusen.

28 svar på “Wüst ger inte upp”

 1. "MP Andrew Bridgen har skickat ett brev till alla parlamentsledamöter i underhuset som förberedelse för debatten den 18 april 2024 om överdödlighet i Storbritannien, med hjälp av data från National Health Service (NHS) en explosion av cancerdiagnoser som resulterade på sjukhus sedan våren 2021 för:

  "godartad" hjärncancer (i intratentior-regionen) främst bland 0 till 20-åringar,
  malign bröstcancer påvisas främst bland 30 till 59 åringar.

  Det ska bli intressant att se hur många av hans kollegor, som påstår sig representera medborgarna i deras valkrets, kommer att delta i debatten och kommentera uppgifterna, och när de väl säger ifrån, hur de kommer att försöka ta itu med det uppenbara tidsmässiga "För att avfärda sambandet mellan den explosiva ökningen av båda de ovan nämnda diagnoserna och början av den livräddande medicinska överarmsinterventionen, med vars hjälp miljontals människor räddades från ett virus, SARS-CoV-2. "

  https://sciencefiles.org/2024/03/23/explosionsartige-zunahme-von-krebs-unter-jungen-menschen-seit-2021-daten-des-nhs/

 2. https://tkp.at/2024/03/23/studie-hpv-injektion-wird-mit-vier-autoimmunkrankheiten-in-verbindung-gebracht/

  "Ett allmänt använt vaccin mot humant papillomvirus (HPV) verkar vara kopplat till fyra autoimmuna sjukdomar, enligt en ny studie. I filmen "Under the Skin" visade filmaren Bert Ehgartner hur HPV-vaccinationen undertryckte balansen mellan fördelar och skador eller den faktiska risken för cancertypen. Istället fanns och är det aggressiv marknadsföring med massor av "smutsiga tricks" som leder till en medicinsk skandal."

 3. https://sciencefiles.org/2024/03/23/karl-lauterbach-die-angst-des-taeters-vor-dem-richter/

  "Karl Lauterbach är rädd för att komma överens med misstagen som gjordes som en del av den iscensatta pandemin, hans misstag. Detta blir tydligt i följande video. Bortsett från att Karl Lauterbach berättar en dumhet som knappast kan förbättras, där han med egen kompetens dekreterar att om inte allt hade gjorts som han, den store Lauterbach, tyckte det var rätt, så skulle många unga människor skulle Folk har nu lång covid, ett uttalande som ligger precis bakom Karl Lauterbachs förutsägelse om lotteribetalningen för kvällens dragning.

  Sådant dumt babb måste ses mot bakgrunden att det inte finns några bevis för att covid-19-skott gör något för att förhindra lång covid, vilket i sin tur måste ses mot bakgrund av att fler och fler forskare kommer till slutsatsen att det finns inget specifikt "lång covid"-syndrom, de mycket sällsynta "långtidseffekterna" motsvarar de som också kan drabbas efter influensa."

 4. RKI filer
  PROTOKOLL: "Covid-19 ska inte jämföras med influensa, fler människor dör i en normal våg av influensa, men covid-19 är ett bekymmer av andra skäl."

  Åh?

  Så många frågor dyker upp:
  Vad är mer oroande än hög dödlighet?
  (Publicerad av Boschimo)

 5. "Läkare slår larm om den "mystiska epidemin" av snabbrörliga cancerformer som förekommer i stort antal hos friska unga människor. Varningen kom som svar på nyheten att Storbritanniens 42-åriga prinsessa av Wales fick diagnosen cancer.

  Enligt rapporten i The Telegraph är läkarna osäkra på vad som kan orsaka ett så stort antal dödliga cancerfall hos unga människor. De uttrycker förvåning över att de cancerformer de ser vanligtvis förekommer hos äldre eller ohälsosamma människor."

  https://tkp.at/2024/03/26/britische-aerzte-erstaunt-ueber-krebs-epidemie-bei-jungen-menschen/

 6. "Möteprotokoll från 26.10.2020 oktober 1 DEL XNUMX

  Farligt: ​​Inrättandet av interneringsläger efter kinesisk modell diskuteras.
  När det gäller antalet fall i Kina bör det noteras att detta är officiella siffror från regeringen
  Diskussion om huruvida det kinesiska konceptet med isolering (av milda fall) utanför hushållet också skulle vara tänkbart i Tyskland,
  eftersom många sändningar just nu sker i hemmiljön?
  Eftersom detta skulle innebära en betydande begränsning av de grundläggande rättigheterna,
  Om Tyskland inte har rätt personal och inga lämpliga platser finns tillgängliga skulle detta vara svårt att genomföra.

  Sammanfattning hittills: PCR-rester utan betydelse. Ingen överenskommelse om CT-värden.
  Fall utan virusdetektering (d.v.s. i Sentinel - inte virusdiskussionen). Experter rapporterar alltid att tidigare kalla vågor var betydligt värre."
  Utvärdering Boschimo

 7. https://tkp.at/2024/03/22/immer-mehr-todesfaelle-durch-turbokrebs-bei-geimpften-15-bis-44-jaehrigen/

  "En alarmerande ny studie har avslöjat en dramatisk ökning av dödsfall från turbocancer hos unga människor som vaccinerats med Covid-mRNA. Data från brittiska myndigheter visar en chockerande ökning av dödsfall i turbocancer bland unga människor i åldern 15 till 44 sedan 2021. Under de senaste tre åren har läkare rapporterat en ökning av fall av dödlig turbocancer.

  En analys av data från den brittiska regeringen visar på en aldrig tidigare skådad ökning av dödsfall i cancer bland 15- till 44-åringar som vaccinerats med coronaviruset, enligt en ny rapport från dataanalytikern Edward Dowd. Enligt ny analys från Dowd dör tonåringar och ungdomar i 20-, 30- och 40-årsåldern av snabbt metastaserande och dödliga cancerformer i en aldrig tidigare skådad hastighet i Storbritannien sedan massvaccinationer började."

 8. https://tkp.at/2024/03/29/hoehere-meeresspiegel-bestaetigen-wesentlich-hoehere-temperaturen-vor-7000-jahren-als-heute/

  "Klimatförändringen under den nuvarande mellanistidperioden, som började för cirka 11.000 13.000 till 2 7000 år sedan, gav betydligt högre temperaturer än idag. Och tydligen utan "konstnärligt" CO5. Det finns en hel rad bevis för detta, som den totala frånvaron av glaciärer i Alperna för cirka 9 XNUMX år sedan eller havsnivåer som var XNUMX till XNUMX meter högre, vilket tre nya studier bekräftar.

  Innan vi kommer till de nya studierna, hänvisningen igen till artikeln i Spiegel nr 21 2005:
  I december förra året rapporterade jag om bakgrunden till globalisternas strävan att införa CO2-pass för alla:

  Vi har dock känt till denna idé sedan länge från Potsdam Institute for Climate Impact Research (PIK), som kräver allmän användning av ett CO2-pass. Som rapporterats vill Hans-Joachim Schellenhuber, grundare av Potsdam Institute for Climate Research, ge alla ett gratis CO2-konto på 3 ton per år. De som är rika och därför behöver mer kan köpa ytterligare konsumtionsrätter av de fattiga, som därmed kan skapa ytterligare inkomster. Som ytterligare rapporterats tar EU också de första stegen mot att införa en "social CO2-kredit"

 9. Politiska prioriteringar förändras. Corona är en gammal sko som man inte längre vill ta på sig. Men inte alla "experter" hörde skottet. Grundaren av institutet uppskattar fortfarande att "mellan fem och tio procent av de som har återhämtat sig från Covid skulle lida av Long Covid". Det skulle vara hundratusentals bara i Tyskland. Men kanske inkluderar detta även personer med vaccinskador som lider av Fatiques syndrom. Detta kan orsakas av "post-vac syndrom". Vaccinationsskador skulle då behandlas som "Long Covid".

  https://tkp.at/2024/03/29/long-covid-institut-sperrt-zu/

 10. https://www.wodarg.com/
  Upptäck falsklarm!

  "Vienna-föreläsningen den 21.2.2024 februari XNUMX tar bort rädslan för "pandemier" och visar hur man skulle känna igen en verklig fara för en epidemi.

  Samtidigt visas att det i början av 2020 återigen ska ha varit en bluffproduktion.

  Det blir allt mer uppenbart att köpt vetenskap, korrupta regeringsstrukturer och särskilt WHO används för att skrämma människor till underkastelse.
  Den 18 mars 2024 publicerade Paul Schreyer viktiga bevis på felaktig hantering av faktiskt oansenliga data genom sin utmärkta forskning i onlineportalen "multipolär". Du kan nu se hur de "inbäddade journalisterna" böjer sig bakåt i kampanjen mot våra påstådda virala fiender för att skapa ursäkter, rädda ansiktet och skydda de ansvariga förövarna. Du kan se föreläsningen dokumenterad av OVALmedia här. 27.3.2024 mars XNUMX "

 11. https://tkp.at/2024/03/31/tucker-carlson-aerzte-muessen-sich-fuer-impf-todesfaelle-entschuldigen/

  "Top oberoende journalist Tucker Carlson har sagt att läkare är skyldiga allmänheten en ursäkt för deras roll i ökningen av överdödligheten bland dem som vaccinerats med mRNA-sprutor. Carlson anklagade läkare och medicinsk personal för att "ljuga" om Covid och de injektioner som påstår sig skydda mot viruset. Under ett framträdande på "The Jimmy Dore Show" kallade Carlson läkare som felaktigt rekommenderade mRNA-skotten till sina patienter för "omoraliska och farliga".

  "Om du oavsiktligt skadar någon måste du säga "Jag är ledsen", sa Carlson. "Förresten, jag skulle aldrig gå till en läkare som fortfarande ljuger om Covid eftersom det är en farlig person."

 12. https://tkp.at/2024/04/01/25-jahre-weniger-lebenserwartung-fuer-vollstaendig-geimpfte/

  "En oroande studie har visat att personer som har "fullständigt" vaccinerats mot Covid med mRNA-injektioner kan förvänta sig att förlora upp till 25 år av sin förväntade livslängd. Forskare analyserade statliga data från amerikanska CDC, data från Cleveland Clinic och riskbedömningsdata från försäkringsbolag.

  Analysen avslöjade en oroande trend som visar att den förväntade livslängden minskade kraftigt för dem som fick flera doser av mRNA-sprutorna."

 13. "Förvärvet och uttrycket av en främmande gen kommer alltid att resultera i en immunsystemattack på cellen. Eftersom alla andra mRNA-vacciner inte kodar för sig själva, kommer de att orsaka skador som förvärras med varje boostershot. Och kontaminering av mRNA-vacciner kommer säkerligen att vara normen eftersom det inte finns någon kostnadseffektiv metod för att på ett tillförlitligt sätt separera det massproducerade mRNA:t från plasmiderna.

  WHO-programmet hotar mänskligheten. Det hotar DIG och dina nära och kära. Världens folk, förena oss och rädda oss från denna kriminella galenskap. Stoppa mRNA-vaccinerna. Stoppa WHO.

  Av Dr. med. Sucharit Bhakdi, Dr. phil. Karina Reiss och Dr. med. Michael Palmer”

  https://uncutnews.ch/sucharit-bhakdi-karina-reiss-und-michael-palmer-warum-rna-impfstoffe-betruegerisch-und-aeusserst-gefaehrlich-sind/

 14. https://sciencefiles.org/2024/04/04/das-jahrhundertverbrechen/

  "Ju mer som blir känt om vad som gjordes i kommittéer efter uppkomsten av 2019-nCoV, kort därefter omdöpt till SARS-CoV-2, vars verksamhet skulle ha en betydande inverkan på det offentliga livet i Tyskland under de närmaste åren allt vi har samlats under de senaste åren för att visa det

  I sin farlighet kan SARS-CoV-2 knappt hålla ett ljus mot influensavirus;
  det finns inga bevis för att SARS-CoV-2 någonsin kunde skapa stora klyftor i befolkningen, klyftor som skulle ha motiverat de åtgärder som faktiskt vidtogs;
  allt som gjordes för att bekämpa ett icke-existerande hot från SARS-CoV-2 var i bästa fall ineffektivt och i värsta fall skadligt,
  I synnerhet covid-19-genterapierna som annonserades som räddade liv och som utfärdades som vacciner har orsakat mer skada än nytta,

  Ju mer det blir känt, desto snabbare måste man komma till slutsatsen att covid-19-pandemin var en politisk orkestrering som utfördes av illvilliga, kanske otroligt dumma aktörer [det kan också vara både och] för att gynna samhällen, i som de har politiska uppdrag. Särskilt Stefan Homburg och Bodo Schiffmann har gjort stora bidrag till RKI-akterna, de akter som visar att ALLT var lögn från början. Och de är alla i båten, Merkels och Spahns, och Scholzens och Lauterbachs och Dahmens och vad de nu heter."

 15. Attorney General i delstaten Texas v. Pfizer:

  "Detaljerad data som samlats in av regeringar runt om i världen visade att dödsfallen bland de helt vaccinerade skjutit i höjden i månader efter Deltas utbyggnad. Vissa länder rapporterade negativ vaccineffekt i slutet av 2021 och början av 2022, vilket innebär att en större andel av de vaccinerade personerna blev sjuka och till och med dog av covid-19 än ovaccinerade. Andra länder noterade att andelen människor som är smittade med covid-19

  19 Ökade med tiden, även med tanke på utbredd vaccindistribution.”

 16. Den federala riksåklagaren:
  "CDC:s analys har visat att vaccinerade individer orsakade ett betydande utbrott av symtomatiska covid-19-infektioner bland andra vaccinerade individer vid flera stora offentliga sammankomster i Massachusetts. Av covid-19-infektionerna kopplade till utbrottet inträffade nästan tre fjärdedelar hos fullt vaccinerade personer, varav en majoritet
  hade fått Pfizer-vaccinet. Id.7
  4. Den 29 oktober 2021 publicerade den medicinska tidskriften The Lancet dessutom en studie som visar att vaccinerade personer orsakade i princip samma infektionsfrekvens i sina hushåll som ovaccinerade personer. Specifikt orsakade "helt vaccinerade individer" infekterade med covid-19 covid-25-infektion hos cirka 19 % av människorna i deras hushåll, medan "ovaccinerade individer" med covid-19 i hushållet orsakade en infektionsfrekvens på 23 %.

 17. "Det finns rimliga tvivel om att en SARS-CoV-2-pandemi ens ägde rum. (26)) Den låga dödligheten 2020, liksom den historiskt låga beläggningen på sjukhusen trots bevisligen ineffektiva åtgärder, är tillräckligt bevis för att en sådan situation aldrig har funnits. Följaktligen uppstår den berättigade frågan om det ens fanns en våg av sjukdom som har sitt ursprung i ett laboratorium i Wuhan. Influensavågens "försvinnande" 2020 och 2021 bevisar att en influensa helt enkelt omförklarades som en coronavåg.
  Även under Corona begränsades förbudet mot utplacering av Bundeswehr inrikes ytterligare, vilket hade försvagats flera år tidigare av Bundeswehrs katastrofhjälp och olika ändringar av grundlagen. Med inrättandet av territoriellt kommando och hemvärnsregementena kommer detta förbud att undergrävas ytterligare och utplaceringen av militären på tysk mark kommer att förberedas. Detta kan också riktas mot den egna befolkningen, till exempel vid demonstrationer eller uppror, som är att vänta med tanke på de progressiva försämringen av levnadsvillkoren och den ytterligare totalitariseringen av regeringen.

  Den så kallade coronapandemin har alltså banat väg för samhällets militarisering genom att försätta det i ett permanent undantagstillstånd. På så sätt ökade folkets acceptans för hårda, grundlagsstridiga åtgärder, vilket förberedde befolkningen för krigen i Ukraina och Mellanöstern som följde på den så kallade pandemin, som finansieras och underblåses med samma häftighet och stöd från en stor del av befolkningen . Natos militärkuppen under sken av Corona var planen och förberedelserna för en era av krig, osäkerhet och fortsatta kriser, som var att vänta med tanke på utvecklingen inom finanssektorn och ekonomin. På så sätt introducerades en verkligt "ny normal", som eliminerar allt som togs för givet under efterkrigs- och efteråterföreningsperioden, kastar Europa in i nya krig och rensar bort de sista resterna av en demokrati som var redan inget annat än ett skådespel.

  Det var också ett angrepp på delstaternas egna medborgare. Eftersom de inte bara var disciplinerade och sanktionerade, inte bara tvingades de bära masker och tester som användes för att upprätthålla lydnad, utan de tvingades också använda vaccinationsskott som utvecklats som militära verktyg och som enligt det ryska försvarsministeriet, utgöra ett biovapen. (31) Som ett resultat av detta dog inte bara miljontals människor direkt - det exakta antalet är förmodligen omöjligt att fastställa - utan döendet fortsätter idag. (32) Människor dör av olika åkommor som tromboser och tillhörande hjärtinfarkter och stroke samt turbocancer. (33) Enligt brittiska läkare finns det en cancerepidemi även bland ungdomar. (34) Enligt en ny studie minskar varje ytterligare geninjektion den förväntade livslängden. Så kallade helvaccinerade har därför en förväntad livslängd som är upp till 25 år kortare än de som inte vaccinerats i samma ålder. (35)

  Detta gör det tydligt att den så kallade coronapandemin var ett krig mellan stater, möjligen även Nato under ledning av USA, mot sin egen befolkning, vilket förde med sig alla konsekvenser av ett krig. Dessa konsekvenser är dödsfall, skador, psykiska skador, censur och restriktioner, samt avveckling av grundläggande rättigheter och begränsningar av friheter, men också ekonomisk förstörelse. Det är en krigshandling riktad mot folket.”

  https://tkp.at/2024/04/09/der-geheime-staatsstreich-wie-die-corona-putschisten-die-macht-uebernahmen/

 18. ”För alla typer av cancer där författarna har visat ökad dödlighet EFTER den tredje sprutningen med Pfizer/Biontech/Modernes sprayvätska finns det en mekanism via östrogenreceptorn alfa som beskriver hur mod-RNA-sprayvätskorna orsakar cancern. Så vi har en (1) empirisk observation och en (2) teori som spårar denna empiriska observation tillbaka till en orsak.

  Sak gjord:
  MOD RNA-injektioner orsakar vissa typer av CANCER!
  Och det är inte som om författarna inte får stöd från andra forskare för sin förklaring av orsakssambandet mellan mod-RNA-sprayer och cancer. Ett antal studier bekräftar sambanden som hittats av författarna."

  https://sciencefiles.org/2024/04/10/erste-studie-belegt-tausendfachen-krebs-verursacht-von-modrna-covid-19-gentherapien-von-pfizer-biontech-moderna/

 19. "Eftersom detta är en helt ny och missuppfattad metod som aldrig har använts i mänsklighetens historia, är det omöjligt för de flesta läkare att ge tillräckligt med information för att ge informerat samtycke. Tyvärr, på grund av oansvariga regerings- och mediakampanjer för att marknadsföra vaccinerna, har 80 % av japanerna blivit vaccinerade. Sju vaccinationer har hittills genomförts. Detta är den högsta och sämsta siffran i världen. Och resultatet var uppkomsten av fruktansvärda droginducerade skador som aldrig tidigare setts i mänsklighetens historia.

  Jag anser att den bedrägliga användningen av experimentell genterapi på friska människor, särskilt friska barn, är en extrem kränkning av mänskliga rättigheter. ”

  https://tkp.at/2024/04/12/japan-will-selbstreplizierende-srrna-impfung-fuer-verwendung-ab-herbst-zulassen/

 20. Drosten 2009:
  "För att undersöka rollen av ORF 7b i samband med virusreplikation, klonade vi en hel-genom-cDNA-kopia av Frankfurt-1 i en bakteriell artificiell kromosom nedströms en T7 RNA-polymeras-promotor. Transfektion av kapslad RNA som transkriberats från denna konstruktion gav ett infektiöst virus som inte kunde särskiljas från det ursprungliga virusisolatet. Den förmodade Frankfurt-1-förfadern med en intakt ORF 7b rekonstruerades. I CaCo-2- och HUH7-celler, men inte i Vero-celler, hade varianten med ORF 7b-deletionen en replikationsfördel jämfört med föräldraviruset (4- respektive 6-faldig ökning av viralt RNA i supernatanten). Denna effekt var inte associerad med förändringar i typ I-interferoninduktion eller sekretion, och inte heller med förändrad induktion av apoptos i cellodling. Förbehandling av cellerna med interferon beta resulterade dock i att det utplånade viruset replikerades vid högre titrar än föräldrastammen (3,4 gånger i Vero-celler, 7,9 gånger i CaCo-2-celler).

 21. https://www.manova.news/artikel/das-demokratie-schlusslicht

  "Vi känner fortfarande till det från samhällskunskapsklassen: Det finns faktiskt en maktdelning i Tyskland, och ett oberoende rättsväsende bör vid behov skydda medborgarna från en övergripande stat. Som högsta myndighet kan den federala författningsdomstolen till och med upphäva antidemokratiska lagar. Under Corona-åren har vi dock sett vad man ska tycka om de flesta av våra rätter när det verkligen finns ett behov, nämligen ingenting alls. Hur kan maktdelning bli verklighet i vårt land när politiker och deras tjänstemän fortfarande har ett avgörande inflytande på domares karriärmöjligheter? Europarådet har nu uppmärksammat dessa och andra klagomål i den tyska demokratin. Han hade redan 2009 krävt rättelse. I motsats till situationen i andra länder, som också kritiserades, tänker den tyska politiska eliten inte ens på att förbättra någonting. Tvärtom, det gör bara allt värre.”

Schreibe einen Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med * märkt