Denna attack mot mänskligheten är historiskt unik

Redan 2019 och långt innan dess satt Merkel och Co med Sahin på konferensen (inte på Wannsee) och tog fram planer för hur WHO:s strategi och de amerikanska miljardärernas agenda skulle implementeras. Klimathysteri och coronarädsla var sedan länge förberedd taktik för att kontrollera befolkningen. Det tyska inrikesministeriets planer innehöll instruktioner om hur man tillämpar masspsykologiska fynd (barn med rädsla för sina morföräldrar...)

Den politiska klassen var säker på de ledande mediernas chefredaktörer. De högsta domstolarna var fyllda med informanter. Inget motstånd var att vänta från de officiella kyrkornas furstar. Forskare som redan gjort sig ett namn i fallet med svininfluensan (Fauci, Ferguson och Drosten) rekryterades och stora mutor betalades ut. Den totalitära agendan skulle kunna genomföras. Nästa våg av förkylningar, som började hösten eller vintern 2019 och var av medelhög intensitet, gick enligt plan.

1942, vid Wannsee-konferensen, satt Heydrich, Eichmann och andra tjänstemän från den nazistiska regimen tillsammans och planerade utrotningen av den judiska befolkningen, decimeringen av befolkningen i de erövrade östra områdena och deras kolonisering. Redan då var Ukraina ett eftertraktat mål för västerländska strateger. Biovapen var ännu inte kända då. Den angloamerikanska eliten kunde dock inte stå passivt och titta på Tysklands planer på världserövring och var tvungna att besegra sina konkurrenter.

Totalitär dominans och undertryckande av underklassuppror har alltid varit målet för de styrande eliterna. Och att säkra makten internt resulterar i aggressivitet externt i varje statsstruktur. Och på grund av de olika hastigheterna i utvecklingen av produktivkrafterna förändras styrkeförhållandena mellan stater och grupper av stater.

I kapitalismen, där avkastningsnivån är det enda måttet på framgång för ekonomisk utveckling, måste det alltid finnas kollapser, det kan inte bli ett konstant och till och med uppsving med en förbättring av levnadsvillkoren för alla.

Att stora delar av befolkningen inte deltar i social rikedom och gång på gång reduceras till ett minimum accepteras inte utan motstånd. Politiker och media är redo att säkra lugnet och lyfta andra frågor.

Vad är syftet med historiens största mordoperation? Särskilt utsatta och gamla människor är offer för coronainjektioner. Ju oftare injektionerna ges, desto mer dödliga är de. Uppskattningar uppskattar dödssiffran till 0,1 % av världens befolkning, andra uppskattar siffran till hundra miljoner.

Det kommer inte att räcka för de styrande eliterna. Planen är därför att producera alla vacciner på mRNA-basis. Detta gör det möjligt att penetrera det mänskliga genomet och begränsa deras livslängd till den tid under vilken deras arbetskraft kan utnyttjas. Direkta avlivningsprogram eller steriliseringskampanjer är då inte längre nödvändiga.

20 svar på "Denna attack mot mänskligheten är historiskt unik"

 1. https://tkp.at/2023/09/23/millionen-menschenleben-gerettet-oder-massenmord-mit-biowaffen/

  "Vi har att göra med två vågor av biovapen. Den amerikanske kardiologen prof. Peter McCullough höll en anmärkningsvärd föreläsning för EU-parlamentet den 13 september 2023. Han kallar "Ross och. Rider” av den första vågen av katastrof och lidande som svepte över hela världen: en patogen (SARS-CoV-2) konstruerad i laboratoriet (USA, Kina).

  Han namnger den efterföljande, pågående andra vågen av lidande som injektionen av spikeproteintransfekterande modmRNA (felaktigt kallad "vaccination") och listar de potentiellt dödliga effekterna som nu anses vara orsaksmässiga:
  1. Kardiovaskulär
  2. Neurologiska
  3. Tromboembolisk
  4. Immunologisk.
  Han kräver att injektionerna stoppas omedelbart och påpekar att allmänheten förleds att tro att de olika klagomålen från modmRNA-offer beror på "Lång Covid."

 2. "ONS-data är så viktiga eftersom det inte finns någon jämförbar data tillgänglig här i Tyskland. Anledningen är bland annat att det av – förmodligen pretextuella – dataskyddsskäl

  Vaccinationsstatus var inte tillåten på dödsattesten – till skillnad från i Storbritannien. Detta gör att vaccinationens inverkan inte kan spåras genom officiell statistik för den tyska befolkningen.

  Högkvalitativ ONS-data om den engelska befolkningen

  ONS-data är av hög kvalitet: de tar redan hänsyn till de olika andelarna av befolkningen per 100.000 XNUMX beroende på vaccinationsstatus. Uppgifterna är också åldersstratifierade och till och med åldersstandardiserade. Fördelarna i korthet:

  Data för hela den engelska befolkningen inklusive alla dödsfall

  Finfördelat efter vaccinationsstatus på 0-4 vaccinationsdoser

  Vaccinationsstatus befolkningsandel justerad per 100.000 XNUMX personår

  Åldersstratifierad finfördelad över alla åldersgrupper från 18-90+ år

  Åldersstandardiserad

  Exakt beräkning baserad på årsverken

  Resultatet är förödande för Covid-vaccinationen. Det finns inga fördelar för vaccinerade personer i den totala risk-nytta balansen. Tvärtom: resultaten indikerar en massiv effekt av biverkningarna på bekostnad av den totala risk-nytta balansen. Om Covid mRNA-vaccinationen har en positiv effekt verkar biverkningarna överstiga detta.”

  https://www.transparenztest.de/post/mythos-selbstschutz-faellt-mehr-todesfaelle-bei-geimpften-als-bei-ungeimpften

 3. Jag tror att det bara var första steget. Det kan tänkas att vi har blivit utbildade att inte vaccinera oss eftersom vaccinationerna inte gör någon nytta. I fas två kan du släppa ett virus som faktiskt är farligt. Så att alla laterala tänkare utplånas på en gång.
  Och det finns ett ultimat vapen som ingen tänker på, trots allt har patogenen (smittkoppsvirus) redan eliminerats. Men det finns fortfarande i laboratorier, där människor i hemlighet arbetar med det för att göra det bättre och farligare. Några generationer till och det blir knappast några människor kvar som vaccinerats mot smittkoppor. Det kan bli riktigt illa för oss. Gud hjälp oss!

 4. "Sedan britter räddades från SARS-CoV-2 med genetiskt modifierade buljonger som blivit vacciner, har de dött i massor. Den senaste tillgängliga analysen, som Nobody who knows Everybody just har publicerat på sitt Substack-konto, visar, baserat på en mycket smart idé, att de som för närvarande dör för mycket är i majoritet räddade från detta öde genom mod-RNA-nytta. ."

  https://sciencefiles.org/2023/09/28/im-schatten-des-geimpftensterbens-uebersterblichkeit-wird-im-britischen-parlament-diskutiert/

 5. ”Godkännandestudierna för mRNA-preparaten var allt annat än rent vetenskapligt arbete. Tvärtom, data undertrycktes och olika knep användes för att flytta över sjukdomar, infektioner och till och med dödsfall till kontrollgruppen. En nyligen genomförd studie har visat att fler dödsfall inträffade i vaccinationsgruppen i Pfizers godkännandestudie, men doldes genom knep. Moderna registreringsstudie har tidigare utsatt TKP för en kritisk utvärdering, men nu har nya data kommit fram.”

  https://tkp.at/2023/09/29/auch-moderna-verzeichnet-bei-mrna-zulassungsstudie-mehr-todesfaelle-in-impfgruppe/

 6. https://www.achgut.com/artikel/die_grosse_mrna_abrechnung_eines_weltklasse_kardiologen

  "Vi ser nu en tredje falsk berättelse. Den första berättelsen var att viruset var oberörbart, vi var tvungna att stanna i lockdown och vara rädda. Den andra berättelsen var: ta ett vaccin, det är säkert och effektivt. Nu den tredje berättelsen: Det är inte vaccinet som orsakar dessa problem, utan Covid. Covid som sågs 2020 orsakar alla dessa problem 2023. Snälla fall inte för denna saga. Den medicinska litteraturen är vid denna tidpunkt överväldigande, Bradford Hills kriterier för kausalitet är uppfyllda. Vaccinerna orsakar denna enorma våg av sjukdomar."

 7. ”Sedan dess har vi haft siffror på födslar som sjunkit med upp till 15 % efter starten av vaccinationskampanjen för kvinnor i fertil ålder. Dr. James A. Thorp, en styrelsecertifierad obstetriker och fostermedicinsk läkare med mer än 43 års erfarenhet av obstetrisk vård, kallar vaccination av gravida kvinnor för "det mest allvarliga brottet mot etik i medicinens historia."

  https://tkp.at/2023/10/01/impfung-von-schwangeren-schuetzt-neugeborene-oder-doch-nicht/

 8. https://report24.news/pathologin-dr-krueger-kurze-zeit-nach-covid-impfung-explodiert-das-krebswachstum/

  ”Det jag har beskrivit handlar uppenbarligen inte bara om bröstcancer. Jag har hört från andra patologer att det nu finns ett ökat antal tumörer som tidigare var svåra att se, det vill säga mycket sällsynta tumörer, och att antalet cancerfall i olika organ har ökat. De förändringar jag har beskrivit som verkar vara förknippade med vaccination mot Covid-19 är sannolikt bara en bråkdel av vad som händer i kroppen. Jag kan säga att jag känner mig uppgiven. Jag studerade medicin för att jag vill hjälpa människor. Men nu känns det som att jag ser människor dödas och det finns inte mycket jag kan göra. Folk lyssnar inte på vad jag säger och mina kollegor ifrågasätter till och med min kompetens."

 9. https://uncutnews.ch/polizeiermittler-jeder-zweite-ploetzliche-kindstod-tritt-innerhalb-von-48-stunden-nach-einer-impfung-auf-doch-darueber-sprechen-darf-man-nicht/

  "I en intervju med Steve Kirsch sa en före detta polisdetektiv att i ungefär hälften av de SIDS-fall hon undersökte, fastställdes det att barnet hade vaccinerats inom de senaste 48 timmarna. Rättsläkaren nämnde dock aldrig vaccinationerna på dödsattesten, och läkarna tränades i att inte berätta för föräldrarna.

  En före detta polis rapporterade att cirka 50 % av de 250 fall av plötslig spädbarnsdöd (SIDS) han undersökte under sju år inträffade inom 48 timmar efter barnets vaccination. Cirka 70 % inträffade inom en vecka.

  Hon hävdade att denna tidpunkt bevisar att vacciner är ansvariga för SIDS eftersom korrelationen inte skulle ha observerats om dödsfallen hade inträffat av en slump."

 10. https://sciencefiles.org/2023/10/05/giftspritze-wie-gefaehrlich-sind-mod-rna-impfstoffe-wirklich/

  "Detta är en katastrof, om man så vill, eftersom det betyder att mod-RNA kan överföras till DNA i cellkärnor och därmed integreras i cellens genom, redo för permanent produktion av spikprotein och redo att överföras till nästa att gå i arv från generation till generation.

  Om du är intresserad har vi beskrivit sambanden i detalj i det här inlägget.

  Med dessa punkter, till

  DNA-kontaminering av mod-RNA-sprayvätskorna,
  SV40-blandningen i mod-RNA-sprayvätskor,
  resultat av både ökad sannolikhet för cancer och DNA-integrering av mod-RNA

  En utfrågning kommer nu att hållas av World Council for Health. En onlineutfrågning om dessa frågor kommer att äga rum den 9 oktober från kl. 18.00 (19.00 i Tyskland) med Kevin McKernan, Janci Lindsay, Sucharit Bhakdi, Byram Bridle, Peter McCullough, Brigitte König och Jessica Rose som deltar.”

 11. Tobias Ulbrich:
  "Selin, som nu är 18 år gammal, har haft sina blodkärl läckande om och om igen i två år."

  Selin mår dåligt – hon får dagliga blodprover via en hjärtkateter. Kroppen bildar ständigt blodproppar. Hon är inte den enda. Att darra för att överleva varje dag är tortyr och spänningar för hela familjen. Ingen läkare har hittills kunnat eliminera orsakerna.

  Tusentals drabbas av blodproppsbildning. Ökningen av hjärtinfarkter, lungemboli och stroke är inte förvånande när blodet ser ut så här. Videon gjordes tillgänglig för mig idag med godkännande för uppläggning.
  #Trombos #Vaccinskador #Vaccinskador #Biverkningar #Vaccinskador"

 12. https://tkp.at/2023/10/06/neuseeland-gesundheitsministerium-verteilte-geheime-impfbefreiungen/

  "En undersökning i Nya Zeeland avslöjar att hälsoministeriet har utfärdat hemliga vaccinationsundantag för ledande personal och läkare. Den ovaccinerade sjuksköterskan blev däremot av med jobbet.

  I Nya Zeeland fanns en drakonisk Corona-regim under dåvarande premiärminister Jacinda Ardern. Många yrkesgrupper var föremål för ett de facto vaccinationskrav – men det gällde inte alla, som det nu visar sig. Hundratals människor där var officiellt (men i hemlighet) befriade från mRNA-behandling. Alla människor är lika, vissa är mer jämlika. För Ardern sa på TV till alla nyazeeländare att utan vaccination skulle du förlora ditt jobb.”

 13. https://sciencefiles.org/2023/10/21/lassen-sie-sich-von-der-bundesregierung-beluegen/

  ”Känner du inte så här om skottet resulterar i hjärtskador som helt kastar dina framtidsplaner i oordning, eftersom du kan göra anspråk på skador på din hälsa som går utöver den vanliga nivån för en vaccinationsreaktion enligt ersättningslagen. Vad de inte säger till dig är att om du gör det, kommer du först att stå inför den federala regeringen i form av en tjänsteman som vanligtvis kommer att förneka ditt anspråk, och sedan i domstol kommer du att tvista mot densamma. federala regeringens advokater som är här och ger dig råd om dina anspråk, bara för att bestrida dem i domstol.

  Om detta inte är en moralisk avgrund som bara vissa onda människor går in i, vad är det då?”

 14. ” Du KAN stämma Pfizer för bedrägeri

  Det kunde du ALLTID

  Bevisen på bedrägeri har ALLTID funnits och bevisats

  Vissa människor HAR stämt - som Brook Jackson.

  Ingenting har förändrats när det gäller bevis på produktförfalskning. Med tiden ackumulerades helt enkelt fler bevis, inklusive information om DNA i flaskorna och SV40-promotorsekvensen.

  Det har inte skett någon förändring i statusen för Covid-skotten som en "EUA-motåtgärd under folkhälso-nödsituationen som omfattas av PREP-lagen." De som stämmer måste fortfarande hitta ett sätt att övervinna försvaret av denna lagliga fästning.”

  https://tkp.at/2023/10/24/kann-man-jetzt-die-hersteller-des-mrna-covid-impfstoffs-mit-aussicht-auf-erfolg-verklagen/

Schreibe einen Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med * märkt