Svart och grönt, den nya krigsalliansen

Merz, Kiesewetter och Wadephul, Strack-Zimmermann och Hofreiter vill underblåsa kriget i Ukraina. Tyskland borde leverera långdistansvapen och hota Moskva. Enligt CDU-politikern Kiesewetter ska även ministerier i Moskva förstöras.

 • Alla vet att kriget var förlorat för Nato från början och att Ryssland har ett allmänt erkänt behov av säkerhet. Ryssland kan inte tolerera Nato-trupper och långdistansmissiler på sin tröskel. Påven sa det så här för månader sedan.
 • Att tvåhundra till trehundratusen unga ukrainska soldater nu har stupat
 • Att den överväldigande majoriteten av tyskarna inte vill ha krig med Ryssland och de vill inte heller att Ryssland ständigt ska provoceras.
 •  Att nästan alla tyskar vill handla med Ryssland och köpa billig naturgas. Ändå agerar CDU och De gröna som krigshetsare. De sätter Tysklands statliga existens på spel, det värsta tänkbara brott som begåtts av maktpolitiker.

Men efter att de har dödat runt hundra tusen gamla och sjuka människor med de giftiga vaccinationsinjektionerna och fått miljontals medborgare att drabbas av sjukdom, vill de nu distrahera det och skrämma människor. Unga människor som var kända för att vara fullt friska faller fortfarande plötsligt och oväntat ihjäl. Alla som vaccinerats flera gånger är ständigt sjuka och lider av ihållande förkylningar. Det är inte känt om det giftiga spikproteinet någonsin utsöndras. Födelsetalen har sjunkit rejält.

 Det finns nu tecken på en personalförändring i den politiska klassen. CDU och de gröna vill göra det bättre och snart gå ut i krig tillsammans. Hofreiter (Panzer-Toni) positionerar sig redan som ny krigsminister. Röttgen vill gärna belönas för sina aggressiva uttalanden och göras till utrikesminister. Vilket ynkligt spektakel dessa fester gör!

 • I början av första världskriget var människor tvungna att gå i krig för Gud, kejsaren och deras fosterland. Men hurra-ropen tystnade snabbt.
 • Under andra världskriget fick tyskarna kämpa för Führern och rymden i öst.
 • I Vietnamkriget var Viet Cong, som vägrade att bli underkuvad, tvungen att tjäna.
 • I Libyen och Irak demoniserade amerikanerna de ledarklick som motsatte sig amerikanska diktat och lämnade ödelagda länder bakom sig.  
 • I Afghanistan uppfann den västerländska propagandamaskinen de så kallade talibanerna och därmed en anledning att terrorisera befolkningen.
 • I Palestina skylls grymheter på befolkningen, som befinner sig i ett permanent uppror mot de israeliska förtryckarna, och den palestinska ledningen förklaras som en fiende som måste förgöras eftersom den motsätter sig det sionistiska projektet. För att lura allmänheten kallas den Hamas-ledda motståndsrörelsen för inhumana termer. Att inte ett enda skott kan avlossas där utan tillstånd från Biden-klicken hålls ständigt hemligt.  

Amerikanernas erövringskrig har satt agendan för de senaste 80 åren och en svartgrön regering kommer bara att fortsätta att stödja denna kurs och därmed innebära största möjliga ondska för den tyska befolkningen

9 svar på "Svart och grönt, den nya krigsalliansen"

 1. ”Sverige hade den lägsta överdödligheten i hela Europa under de så kallade pandemiåren mellan 2020 och 2022. I Sverige fanns inga nedstängningar och praktiskt taget inga coronaåtgärder. Om WHO har sin vilja igenom, så borde det i framtiden vara tillåtet att diktera hur ett land ska hantera så kallade pandemier. Lockdowns dödar människor, ekonomier, kultur och mänsklighet.

  Cato.org: (https://www.cato.org/policy-analysis/sweden-during-pandemic)”Under covid-19-pandemin stack Sverige ut från andra länder och vägrade envist att följa nedstängningar, skolnedläggningar och maskkrav. Detta var mycket kontroversiellt och sågs av många utomstående som ett farligt spel med människoliv. Ur Sveriges perspektiv såg det dock ut som om andra länder inledde ett farligt experiment.”

 2. "Om Nato hittar ett sätt att kanalisera trupper till Ukraina efter att Ukraina har förlorat kriget, under förevändning att det är "separerat från Nato", så är det precis vad det borde göra.

  Frågan är om Putin kommer att acceptera ursäkten att Nato inte har något att göra med att han nu har polska, tyska och franska trupper som slåss på sin bakgård. När trupper från Frankrike, Tyskland och Polen anländer till Ukraina, kommer han att spela med och säga att detta är en separat insats och egentligen inte Nato, trots att alla tre länderna är Natomedlemmar? Jag tror inte det. Men det är precis vad Nato vill. Hon hoppas kunna övertala Putin att invadera ett Nato-land.

  Lögnen fungerar ungefär så här: De franska, tyska och polska trupperna som kämpar i Ukraina gör det inte som en del av Nato, men när Putin svarar på denna provokation med direkta attacker mot städer eller infrastruktur i Frankrike, Tyskland eller Polen, då " attackerade” ett Nato-land, och hela Nato har nu den lagliga ursäkten att invadera Ryssland.

  Jag vet att det låter galet, men se vem som har ansvaret i dessa Nato-länder. De är alla galningar och marionetter från World Economic Forum, FN, den brittiska kungafamiljen och underrättelsetjänsterna i Washington och London.”

  https://uncutnews.ch/wie-die-nato-maechte-das-britische-modell-des-ersten-weltkriegs-nutzen-um-russland-in-den-naechsten-grossen-globalen-krieg-zu-locken/

 3. https://egon-w-kreutzer.de/krieg-in-und-mit-deutschland

  ”Om vi ​​antar att Ryssland efter fientligheternas slut i Ukraina fortfarande har styrkan att invadera de baltiska staterna, som de ständigt hävdar, och ett intresse av att bjuda in hela Nato till dans, då skulle krig hägra.

  Om man antar att de strategiska tänkarna i Washington kom fram till att Ryssland hade blivit tillräckligt försvagat av Ukrainakriget för att våga anfalla Ryssland, då skulle kriget vara nära förestående.

  Båda scenarierna ligger på gränsen till absolut osannolikhet.

  Också för Ryssland innebär krigsföring blodutsläpp. Ekonomisk potential binds för krigsproduktion samtidigt som det skapas luckor som inte längre går att täppa till i den unga, högpresterande generationen. I händelse av krig är befolkningen i stort sett enad bakom regeringen, särskilt när deras egna agerande – som i Ukrainakriget – kan motiveras med patriotiska argument. Men att leta efter en mycket större militär kampanj baserad på en seger i Ukraina skulle knappast mötas med förståelse eller godkännande. Slutet på kriget i Ukraina kommer att följas av en period av återhämtning och konsolidering i Ryssland, om inte Ryssland attackeras.

  I USA och i Nato-staben har man länge varit i färd med att analysera resultaten av vapenprovning på "Ukrainas testplats", ett försök som redan har kostat mellan 60 och 100 miljarder dollar. Det faktum att ytterligare finansiering för detta test vägras av kongressen – demokrater eller republikaner – är en tydlig signal om att direkta militära åtgärder mot Ryssland har skjutits upp på obestämd tid.”

 4. https://www.anderweltonline.com/klartext/klartext-20241/schachmatt-israel-schachmatt-amerika-schachmatt-deutschland/

  "Varför i hela friden har Tyskland denna nära relation till Israel? Staten Israel grundades inte av judar. Israel grundades av sionisterna. Sionisterna är en politisk organisation. När sionisterna grundades var nästan alla judar i Tyskland emot denna organisation. Och även mot grundandet av staten Israel. Alla som kunde räkna till tre insåg mycket tydligt att grundandet av Israel endast skulle vara möjligt med utvisningen av palestinierna. Och vem ville det? Det krävdes inte ens profeter för att förutsäga vad som skulle hända: död, krig, ruin, utvisning, stöld och massmord. Staten Israel betalades med floder av blod. Vill vi ha att göra med sådana människor?”

 5. "Jag har redan nämnt mörkläggningen av massiva förluster i tidigare artiklar om kriget, och jag tycker att det är värt att upprepa: västerländska krigshetsare fortsätter att hävda att det är "billigare" att använda ukrainska soldater i kampen mot Ryssland än att bekosta ett större krig med amerikanska och europeiska liv.

  Sociopatin bakom detta argument är oroande. Arbetskraftsbristen i Ukraina kan inte lösas. Det är en produkt av ändlös död som betalas med våra skattepengar. Nato har förlängt striderna med pengar och vapen, inte för att vinna, utan bara för att offra fler människor i en blodig konflikt som Ukraina kommer att förlora.

  Deras argument förutsätter också att amerikaner och européer blint kommer att rusa in i militärtjänst i ett krig mot Ryssland. Jag vet inte om européerna, men jag vet med säkerhet att de flesta amerikaner inte kommer att gå med och kommer att vägra att bli draftade. Majoriteten av den amerikanska allmänheten vill inte ens ge ytterligare hjälp till Ukraina; de kommer definitivt inte att dö för Ukraina. Krigshetsarnas arrogans är otrolig.

  Summan av kardemumman är denna: Ukraina är på väg att bli överkörd. Ukraina har inte personalen för att inleda en effektiv motoffensiv. Den har inte personalen för att bygga ett försvar på djupet. Och de använder sina mest erfarna soldater som kanonmat i skyttegravarna.”

  https://uncutnews.ch/russland-will-die-ukrainischen-verteidigungsanlagen-ueberrennen-warum-gibt-es-keine-friedensverhandlungen/

 6. “Aber wir wissen, dass das kontinuierliche Trommeln von Personen wie Kiesewetter und Hofreiter, die trommeln können, ohne Konsequenzen befürchten zu müssen, denn sie werden ihren Hintern sicher nicht in eine Frontlinie bewegen, sondern andere dahin schicken und die Toten als “Helden der westlichen Werte” beerdigen, einmal mehr den Eindruck einer Kampagne vermitteln, deren Ziel eindeutig darin besteht, den Westen in einen Krieg mit Russland zu verwickeln.

  Und wenn man erst einmal dieses Stadium erreicht hat, in dem man sich als Ziel einer Kampagne erkannt hat, dann beginnt man zu zweifeln, insbesondere an Meldungen über russische Angriffe auf Einkaufszentren, die so hervorragend zeitlich platziert sind, ganz so als hätten diejenigen, die so versessen darauf sind, andere für ihren Spleen in den Tod zu schicken, nein, die westlichen Werte verteidigen zu lassen, final verteidigen zu lassen, beim Kreml diesen Beschuss bestellt … oder beim Ukrainischen Geheimdienst…”

  https://sciencefiles.org/2024/05/26/warum-wollen-deutsche-polit-darsteller-einen-direkten-krieg-mit-russland-beginnen/

 7. Die hohe Zahl der ukrainischen Todesopfer in Verbindung mit den Schwierigkeiten der Ukraine, ihre eigene Bevölkerung zu rekrutieren, bedeutet, dass die EU zunehmend dazu übergehen wird, europäische Jugendliche, vor allem in der geografischen Nähe der Ukraine, zum Kampf gegen Russland einzuberufen, sagte der ungarische Außenminister Péter Szijjártó nach einem Treffen mit den EU-Außenministern.

  „Die ukrainischen Verluste werden immer unerträglicher, ukrainische Männer dürfen nicht mehr aus der Ukraine ausreisen, und jetzt wollen sie auch noch europäische Jugendliche in den Krieg einberufen. Und da die Eskalation zuerst diese Gegend trifft, kann man fast deutlich das Argument hören, dass die Soldaten zuerst aus der geografischen Nähe geschickt werden sollten. All dies bedeutet, dass sie die mitteleuropäische Jugend, einschließlich der ungarischen Jugend, mit einer europäischen Wehrpflicht in den Krieg schicken wollen“, sagte Szijjártó in einem Interview mit ungarischen Medien.”

  https://tkp.at/2024/05/28/eu-aussenminister-diskutieren-ueber-generelle-europaeische-wehrpflicht/

 8. “Er trifft sich mit den Führern der USA, Großbritanniens, Frankreichs und Deutschlands genau zu dem Zeitpunkt, zu dem diese vier „eskalieren, um zu deeskalieren“, wie hier argumentiert wurde, um Russland zu zwingen, den Konflikt zu vergleichsweise besseren Bedingungen für den Westen und die Ukraine einzufrieren.

  Sie haben bereits zugestimmt, dass die Ukraine ihre Waffen einsetzt, um Ziele im allgemein anerkannten russischen Hoheitsgebiet anzugreifen, Frankreich erwägt dort eine konventionelle Intervention, und das von den USA unterstützte Polen erwägt, russische Raketen über der Westukraine abzuschießen. Gleichzeitig signalisierte Präsident Putin Kompromissbereitschaft, solange die Interessen Russlands gewahrt bleiben, die estnische Ministerpräsidentin Kallas erklärte, die Ukraine könnte einen Teil ihres Territoriums verlieren, und Biden behauptete, das Land könnte doch nicht der NATO beitreten.

  Angesichts des Sieges Russlands im „logistischen Wettlauf“/„Zermürbungskrieg“, den selbst NATO-Chef Stoltenberg kleinlaut einräumte, dämmert dem Westen die Realität, dass die für diesen Sommer erwarteten Eskalationen das letzte Hurra sein könnten, bevor man gezwungen ist, mit Russland eine Art Kompromiss zu schließen. Wie dem auch sei, ideologisch radikalisierte Falken haben sich in diesem Sommer aus Verzweiflung zu einem gefährlichen nuklearen Gefecht entschlossen, um Russland zu Zugeständnissen zu zwingen, die dann als strategischer Sieg ausgegeben werden können.”

  https://tkp.at/2024/06/07/80-jahre-d-day-geschichtsrevisionismus-inmitten-des-stellvertreterkrieges/

Schreibe einen Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med * märkt